Sajtótájékoztatók

Kovac: Megvannak a szakembereink, tudjuk mit csinálunk

Niko a Frankfurt elleni vasárnapi Szuperkupa döntő előtt állt a sajtó rendelkezésére.


Az állományról: Nincsenek sérültjeink, mindenki jól van. A jelenlegi helyzettel abszolút elégedett vagyok. (…) James ma nem edzett, szerdán kapott egyet a bokájára. Hogy vasárnap játszhat-e, azt majd meglátjuk. (…) A kezdőben valamit mixelnünk kell, a válogatott játékosok állapota jó, meg is lepődtem rajta. Mindenképp fogunk olyan játékost is bevetni, aki később érkezett.

A meccsről: Ez egy nagyon különleges meccs számomra. Nagyszerű klub, nagyszerű stadion – szép időszak volt. Ez az első cím amit megnyerhetünk, természetesen Szuperkupa győztesek akarunk lenni és a kezünkben akarjuk tartani azt. (…) Ismerem a frankfurti drukkereket, tudják mit teljesítettünk. Nem várok füttyszót tőlük.

Rebic szerződéshosszabbításáról: Ante nagyon jól érzi magát Frankfurtban, gratulálok neki és a Frankfurtnak. Mindig is nagy volt az akaratereje, nagy kvalitásokkal rendelkezik – de ő is tudja, kik játszanak nálunk a szélsőposztokon.

Tolisso hosszú szünetéről: Ez teljesen rendben van. Egy ilyen VB hosszú, a végéig részt vett rajta. Még sok lehetősége lesz a játékra. Biztosan beleszól majd a felállásba.



Az ellenfélről: Világos, nagyon jól ismerem őket. Természetesen vannak új játékosaik is. De megpróbáljuk kihasználni a gyengeségeiket.

Gnabryról: Normálisan edzett. Sok pozícióban bevethető. Nem sokkal a meccs fogom eldönteni, hogy játszik-e. Ha nem, akkor meccs közben. Hogy hol, azt nem fogom elárulni.

Az átigazolási időszakról: Pénz az van, főleg Angliában, illetve 222 millió Neymarra, 80 millió egy kapusra. Garancia azonban nincs. Mi az FC Bayernnél máshonnan jöttünk, megvannak a szakembereink és tudjuk mit csinálunk. Az, hogy ez kevés pénzből is megvalósítható, azt Frankfurtban is láthattuk.

Egy lehetséges rendszerváltásról: Részletekről szól. Akinél van a labda, az nem kaphat gólt. Természetesen a labdabirtoklásról szól.

Az edzőtáborról: A tegernseei edzőtábor top volt. Az emberek lenyűgöző fogadtatásban részesítettek és magasszintűek voltak az edzéseink is. Tudjuk, hogy van még teendőnk, még egy-két hétre szükségünk lesz.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top