Interjúk és nyilatkozatok

Sanches: Hoeness sokat vár tőlem idén

Az egyre jobban beilleszkedő portugált a Kicker hétfői kiadása idézte.


A Bayernről: Soha nem gondoltam arra, hogy az FC Bayernnél íródott fejezetem a Swansea kölcsönszerződése által véget ér. Ha fizikailag és pszichésen is stimmelnek az összetevők, akkor egy kvalitásokkal bíró játékos lehetek a Bayern számára. A legboldogabb akkor lennék, ha a Bayernnél érném el az áttörést. Nem csak simán egy újabb játékos akarok lenni, akinek ez sikerül, többszörösen akarom igazolni az áramat.

A kölcsönről: Talán jobb lett volna Münchenben maradni. Jobban elsajátítottam volna a nyelvet és jobban integrálódtam volna. Ez most talán nagyobb segítség lenne számomra. De nem bánom az angliai időszakot, érettebb lettem ezáltal.

Ancelottiról: Tiszteletben tartottam, hogy inkább más játékosokat vetett be a fiatalok helyett, de szerettem volna, ha több bizalmat szavaz nekem.

A nyelvtanulásról: Hogy igazán jól és otthonosan érezze magát az ember, tudnia kell a nyelvet. Münchenben ismét felvettem a német órákat.

A Hoenesszel való beszélgetéséről: Azt mondta, hogy sokat vár tőlem az idei szezonban. A legjobbamat fogom nyújtani, hogy megháláljam azt a bizalmat, amellyel a Bayern ajándékozott meg engem. Határozottan érzem a komplett csapat támogatását.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top