Interjúk és nyilatkozatok

Ribéry: Jerome a világ egyik legjobbja, remélem marad

A Bayern 35 éves játékosa a tegernseei edzőtáborban nyilatkozott pár témában.


A MU elleni meccsről: Jó állapotban vagyunk, közösen dolgozunk. Tegnap egy csapatot láthattunk. Még nem minden tökéletes, de jó úton járunk.

Vidal távozásáról: Ez egy nehéz helyzet számunkra, mert Arturo egy igazán jó játékos és egy jó személyiség volt. Mindig pozitív volt és a pályán is nagy örömmel játszott. Fontos játékosunk volt, de ilyen a futball. Ilyen az élet. Sajnálom, Arturoval három évet játszottam együtt. Neki és a családjának is minden jót kívánok Barcelonában.

Boateng lehetséges távozásáról*: Remélem, hogy marad. Jerome nagyon nagyon fontos számunkra. Már csak a jelenléte miatt is. Jerome Boateng számomra a világ egyik legjobb belsővédője. Ha 100 százalékosan fitt, védekezőleg is nagyon jó állapotban vagyunk.

*Az angol The Times szerint a Manchester United készen áll 40 millió fontos ajánlatot tenni Boáért. A Bayern ezt egyelőre kevesli.

Niko Kovacról: Ő maga is játékos volt és sok tapasztalattal rendelkezik. Tudja mikor kell az embernek keményen dolgoznia és mikor van szüksége egy kis szünetre. Szereti a munkáját, sok energiája van, motivált és nyitott. Velünk játékosokkal is mókázik, jól funkciónál a csapattal. Elégedettek vagyunk vele.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top