Átigazolási hírek

BILD & SB: Boatenget akarja a MU

Mourinhot is megkérdezték Boatengről, nem erősített, de nem is cáfolt semmit sem.


Jerome Boateng a padon kezdte a vasárnap esti, Manchester United elleni felkészülési tesztmeccset, a második félidőt azonban végigjátszotta a felújított Allianz Arénában. A BILD és a SPORT BILD információi szerint ezek lehettek Boa búcsúpercei, ugyanis az angol vezérkar a mai nap folyamán kapcsolatot létesített a Bayernnel a védő ügyében. Előbbi lap pár nappal ezelőtt azt írta, a MU terve az, hogy Martiallal cserélje el a németet – a bajor vezetőség ehhez a megoldáshoz állítólag nem igazán ragaszkodik.

Az 1-0-ra végződő meccs félidejében a német RTL José Mourinhot kérdezte konkrétan a védőről: „A feletteseim régóta tudják mit akarok. Tudom, hogy a legjobbat akarják nekem. Még mindig van pár napunk arra, hogy meglássuk mi történik. (…) A többi klub nagyon erős kihívást jelent számunkra, fantasztikus keretük van. A Tottenham, a Chelsea vagy a City keményen inveszték, akárcsak a Liverpool, aki megvesz mindent és mindenkit. Ha nem fejlesztjük a csapatunkat, bonyolult szezon vár ránk.”

Az elkövetkezendő napokban, sőt akár órákban is felgyorsulhatnak az események, ugyanis Angliában csak augusztus 9.-éig tart az átigazolási időszak – a MU másnap már bajnokin vesz részt. Ha addig nem tudják megszerezni Boatenget, a PSG augusztus 31.-éig még kifizetheti a Bayern által állítólagosan kért kért 50 millió eurót.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top