Interjú / Nyilatkozat

Müller: Kovac nagyon precíz

A német csatár a kimerítő edzés után beszélt a Bayern hivatalos honlapjának.

Thomas Müller beszélt a táborról és a következő napokról.


Szombat a Bayern harmadik napja már Tegernseeben és ma is kemény munkával hangoltak a szezonra a labdarúgók. A nap keményen sütött ezen a napon is, Kovac pedig a taktikai megoldásokat, valamint a cselezőkészséget gyakorolta a fiúkkal.

“Elég kimerítő. A német időjárás jelenleg olyan, mintha Dél-Európában lennénk. Óvatosnak kell lennünk ilyen körülmények közt. Fontos a naptej és a sok folyadék.” – mondta Müller, aki már egy hete edzésben van a vb-résztvevőkkel egyetemben.

Az első pár Kovaccsal töltött nap után Müller elmondta: “Gyakorlatilag egy teljes csomagot kaptunk tőle. Az ő érkezésével megváltozott még a levegő is, felfrissültünk. Nagyon kommunikatív és következetes. Precíz utasításokkal irányít, kevés a pihenőidőnk, de le vagyunk nyűgözve.”

Kovac elős meccsére készül az Allianz Arenában, méghozzá a Manchester United ellen. Müller – hasonlóan a horváthoz – alig várja a mérkőzést. “Két nagy név ez az európai klubfociban, remélem szép nagy nézőszámot érünk majd el. Mindig jó érzés ilyen erejű csapatok ellen játszani.”

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top