Átigazolási hírek

Hivatalos: Vidal Barcelonába igazolt

Három Münchenben eltöltött év után távozik a chilei motor.


A Bayern München bejelentette, hogy Arturo Vidal távozik és azonnali hatállyal az FC Barcelonához igazolt. A klubok pénteken, késő este jutottak végső megállapodásra. A katalánok három évre szerezték meg a Bayern harcosát.

Rummenigge: Az FC Bayern nevében szeretném szívből megköszönni Arturonak a három nagyszerű évét itt. Ebben az időszakban nagyszerű sikereket ünnepeltünk, amelyből Arturo jelentős szerepet vállalt. A fontos mérkőzéseken is mindig hajtott, mindig bízhattunk benne.

Vidal: Köszönöm az FC Bayernnek és a szurkolóknak. Nagyon élveztem a Münchenben eltöltött időszakomat. Szeretnék köszönetet mondani a klubnak azért, hogy újabb lehetőséget adtak azzal, hogy új kihívást vállalhattam Barcelonában.

A 31 éves chilei 124 tétmeccsen 22 gólt és 18 gólpasszt vállalt – háromszoros bajnok és egyszeres kupagyőztes lett a bajorokkal, kétszer a Szuperkupát is megnyerte. A BILD szerint Vidal 30 millió euróért igazolt szerződése lejárta előtt egy évvel Spanyolországba.

A bajor vezérkar a középpálya túlkínálata miatt nem marasztalta őt, így Arturo élt a Barca által nyújtott lehetőséggel, ahol a fizetése sem lesz rossz: nettó 9 milliós gázsijával kétszer annyit kereshet majd, mint a német Rekordbajnoknál.

MINDEN JÓT WARRIOR! Csak ne ellenünk!



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top