Sajtótájékoztatók

Goretzka: Legszívesebben a nyolcas pozícióban játszom

Az ingyen érkezett Leon Goretzka először állt ki Bayern játékosként a sajtó elé.


Az első hétről: Peter Hermannal intenzíven dolgoztunk, most pedig örülök, hogy a többiek is becsatlakoztak hozzánk. Készen állunk a munkára.

A pozíciójáról: Ismert, hogy legszívesebben a nyolcas poszton játszom, ez az egyik legfőbb erősségem. De rugalmas vagyok, készen állok több pozícióban is játszani.

Egy leendő vezérszerepről: Készen állok erre, de először a pályán kell bizonyítanom. Felesleges bővebben beszélni róla, mielőtt folyamatosan jó teljesítményt tudok nyújtani itt.

A csapattársakról: Még meg kell ismerkednem velük. A 95-ös korosztályt sokan képviselik, 14-15 éves korom óta ismerem Sülét, Gnabryt és Kimmichet, ők most a legfőbb beszélgetőpartnereim a csapatban. Segít a beilleszkedésben, hogy sok játékost ismerek a válogatottból, de nem csak nekik, a többieknek is örülök.

Niko Kovacról: Nagyon pozitív benyomást tett bennem. Minden további az elkövetkezendő hetekben alakul ki. De nagyon jól érkezett meg a csapatba. Nem régóta ismerem őt. De egy kicsit tovább edzünk, mint ahogyan azt sokan megszokták.

A Barca érdeklődőséről: Minden lehetőséget átrágtam és a legjobb döntést hoztam meg.

A döntéséről: Nagyon sok időt szántam a döntésre, de nem beszéltem minden nap a szüleimmel erről. A legjobban akkor tudsz együtt élni a következményekkel, ha saját magad hozod meg a döntéseket. Elsősorban saját magam döntöttem.



Salizamidzic sajtótájékoztatója:

https://bayernszektor.hu/2018/08/02/brazzo-a-nemet-erenyeket-szeretnenk-kepviselni-a-vilagban/

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top