Átigazolási hírek

Kalle: Pavard nem jön – generációváltásra van szükségünk

Müllernek keményen kell dolgoznia, hogy visszatérjen korábbi, világklasszis formájához.


Karl-Heinz Rummeniggéval sorozatosan jelennek meg a nyilatkozatok – a Sport Bild szerdai kiadásában ezúttal elmondta, Benjamin Pavardot akkor sem igazoljuk le idén, ha Jerome Boateng elhagyja a klubot. „Van Hummelsünk, van Sülénk, van Martínezünk, aki tud a védelem tengelyében játszani, de ott van Alaba és két fiatal játékos, Mai és Chris Richards is. Ez sok kvalitás.”

Kalle a Robbéryvel való szerződéshosszabbítás előtt tisztázta velük, hogy segíteniük kell a fiatalokat és el kell fogadniuk, ha az edző Gnabryt és Comant játszatja helyettük – „Érdekünkben kell állnia annak, hogy a fiatalok játékhoz jussanak, a széleken középtávon generációváltásra van szükségünk.”

A Bayern vezérigazgatója a „Munka évének” nevezte az ideit. „A Nikoval való megbeszélések után előre elmondhatom: A játékosok magas fizikai szinten lesznek és ehhez néha szenvedniük is kell majd. Azt hiszem jó filizófiával rendelkezik.” Pár játékosnak, például Thomas Müllernek profitálnia kelll ebből. „A legjobb állapotában van szükségünk Thomas Müllerre. Közösen kell dolgoznunk azon, hogy Thomas Müller elérje azt a szintet, ahol már kétségkívül világklasszis teljesítményt mutatott.”

A legérdekesebb téma amit még említett az az, hogy Ulival készen állnak a minőséget sok pénzzel megfizetni, ha összességében megfelelőek a kondíciók – példaként James esetét említette.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top