Átigazolási hírek

Kalle: Davies aláírt, Boa ügynöke kapcsolatban áll a PSG-vel

Kalle leginkább személyi kérdéseket tisztázott az USA-ban.


▶ KARL-HEINZ RUMMENIGGE

▪ Az átigazolásokról: Davies tegnap aláírt. (…) Pulisic is egy jó játékos, de nem akarom a dortmundi kollégáimat felidegesíteni.

▪ Thiagoról: Ő egy fontos játékosunk. Még soha nem beszéltünk arról, hogy Thiagonak el kell hagynia a klubot. Ennek a történetnek nincs alapja.

▪ Boateng ügyéről: Először nyugalomban kell kivárnunk, hogy végül találunk-e olyan alapot, amely az átigazoláshoz vezethet. Jelenleg nincs közvetlen kapcsolat a klubok között. De Boateng ügynöke kapcsolatban áll a PSG felelőseivel.

▪ Jamesről: Van még egy év a kölcsönszerződésből, ezután pedig a 42 milliós záradék, amellyel a jelenlegi állás szerint nagy bizonyossággal élni fogunk. Nagyon örülünk neki, boldog Münchenben, jól érzi magát. Feltételezem, hogy sokáig maradni fog. Egyébként mi soha nem kaptunk visszajelzést Madridból, hogy visszaszereznék.

▪ Pavardról: Nem erősítem meg a híreket. Mindig betartottuk a FIFA szabályokat. Alapvetően a belsővédő pozícióban is elegendő játékosunk van. Minőségileg és mennyiségileg is.



▪ Vidalról: Neki kell döntenie. Egy év még van a szerződéséből és ha valamelyik klubnál hosszabb távra aláírhat, akkor foglalkozni fogunk az üggyel. De mi nem teszünk semmit. Ha odajön hozzánk, hogy távozni szeretne, össze fogunk ülni. Ismert, hogy kilenc középpályásunk van három-négy pozícióra. Nem szeretnénk problémát okozni az edzőnek. Nem zárom ki, hogy lesz távozó. Hogy érkező lesz-e, azt ma nem tudom megmondani.

▪ Gnabryról és Goretzkáról: Nagyon bízom Gnabryban, az edző nagyon elégedett vele. Izgalmas lesz, Goretzka és a többi válogatott játékos ma kezdenek el edzeni a Säbeneren. Két érdekes, fiatal játékost szereztünk, akik jól állnak a keretünk arculatához. Optimistán vágunk a szezonnak, mindent meg akarunk nyernu.

▪ Renato Sanchesről: Nagyon sok pénzt invesztáltunk, mert meg voltunk bizonyosodva benne. 2016-ban a Benficánál és az EB-n kiemelkedő szerepet játszott. Az első szezonja csalódást keltő volt nálunk, de nem veszítettük el a hitünket benne. Ezért számunkra nem is téma, hogy most ismét kölcsönadjuk. Azt akartuk, hogy visszatérjen. Jó benyomást kelt, küzd a lehetőségért és ki is fogja harcolni. Marad, reméljül hogy eléri az áttörést.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top