Átigazolási hírek

Hoeness: Meg kell válnunk pár játékostól

Jamest mindenképp megtartaná – Thiago és Boateng ügyében már nem volt ennyire ragaszkodó a Bayern elnöke.


▪ Alphonso Daviesről: Hasan Salihamidzic ma visszatér, azt hiszem egy fiatal srácot nézett meg magának és talán meg is szerzi. Magával fogja hozni ma őt. Onnan szerzünk játékosokat, ahol jó és még megfizethető játékosok vannak. A megfigyelőink is azon a véleményen vannak, hogy ennek a két játékosnak (Richard és Davies) talán esélye van nálunk. Daviesnek nagy tehetségnek kell lennie, bár én magam még nem láttam őt játszani, mindent Brazzo intézett.

A BILD szerint Davies orvosi vizsgálatára és aláírására már szerdán sor kerülhet, természetesen Müller-Wohlfahrt doki is az USA-ban tartózkodik. Állítólag a klub Regionalliga csapatába tervezik beépíteni, de rendszeresen a profikkal edzetne. A lap szerint  Davies a Juventus elleni meccs után visszatérhet Vancouverbe és január 1-jén csatlakozna a bajorokhoz.

▪ A keretről: A keret túl nagy. Legkésőbb télig meg kell válnunk egy-két, vagy három játékostól.

▪ A legfrissebb Boa-PSG pletykáról: Ha lenne konkrét ajánlat, tájékoztattak volna róla. Jelen esetben nem ez a helyzet.

▪ Thiago jövőjéről: Ez egy olyan kérdés, amelyet az edzőnek, nem pedig nekem kell feltenni.

▪ Jamesről: Senki nem fordult hozzánk, a Real és a játékos sem. Soha nem is egyeznénk bele. Érvényes szerződése van nálunk. Jelenleg nem kérdés, hogy 2019-ben végleg megvesszük őt. De hála Isten addig még van egy év.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top