Egyéb

Jupp Heynckes: Mindig olyan akartam lenni, mint Puskás

A Bayern legendája különleges helyet kapott a klub látogatóközpontjában.


Péntek délelőtt a Bayern München megköszönte Jupp Heynckes munkásságát és a „Játékos, edző, ember” címszóval legendaként búcsúzott a(z ismételten) nyugdíjba vonuló sikeredzőtől. Juppról kiállítás készült, a Bayern München látógatóközpontjában is megemlékezhetnek róla és felejthetetlen pillanatairól a rajongók.

Jupp Josef Heynckes: „Számomra óriási megtiszteltetés, hogy itt lehetek és helyet kaphatok a Látogatóközpontban. Soha nem képzeltem volna, hogy négyszer leszek a Bayern edzője és ilyen sikereket fogunk elérni.” Jupp Heynckes életéről egy 20 perces kisfilmet is levetítettek a látogatóknak. „Ha egy filmet készítenek az életedről sok emlék tör fel benned, és észreveszed mi mindent tudtál legyűrni. Élvezem az életemet.” (…) Egy karrierhez a lemondások is társulnak. Manapság ezt sok fiatalember nem érti, de számomra mindig világos volt.”

Karl-Heinz Rummenigge: „Szeretnénk megtisztelni Jupp Heynckest a profi labdarúgásban eltöltött 50, illetve a Bayernben eltöltött 30 évéért. Nagy büszkeség számunkra, hogy egy olyan embert tüntethetünk ki, aki ennyi klasszist és emberi kvalitást hozott a klubba.”

Az esemény során Juppról kiderült, hogy van Eminem CD-je is, de nagy örömünkre elárulta kire akart hasonlítani igazán: „Mindig olyan akartam lenni, mint Puskás. Szuper játékos és egy nagyszerű személyiség volt.”

Danke Jupp!



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top