Átigazolási hírek

Marca: James visszatérne a Realba

Lopetegui számítana rá, de minden a Bayernen múlik.


A Marca szerint James Rodriguez nyitott lenne egy Realhoz való visszatérésre, ezért a spanyol klub megbeszéléseket kezdeményezhet a Bayernnel a játékos sorsáról.

James 2019-ig a Bayern kölcsönjátékosa, de elővásárlási jog miatt kizárólag a bajorok döntenek a jövőjéről, 42 millióért végleg kiválthatják őt 2021-ig szóló madridi szerződéséből.

A 27 éves támadó középpályás elsősorban Zinedine Zidane miatt próbált új szerencsét, a francia mellőzte, a BL-döntőkben sem játszatta őt. 2017 nyarán Ancelotti hívására került Münchenbe, de Jupp Heynckes irányítása alatt teljesedett ki igazán, tavaly 39 meccsen 8 gólt szerzett és 14 gólpasszt osztott ki.





Szezon közben többször is elmondta, remekül érzi magát új csapatában és Münchenben, a Bayernben fog maradni. Az új gondolatokat a Real új edzője, Julen Lopetegui válthatja ki, aki a Marca szerint hisz abban, hogy James hasznos játékosa lehet a BL-címvédőnek.

James a VB-n elszenvedett sérülése miatt jelenleg nem hazájában, de nem is Münchenben, hanem Madridban kúrálja magát.

A Bayern pole pozícióban van, akár megteheti azt is, hogy kivásárolja Jamest Madridból, majd egy magas árcédulát tűz ki az érdeklődők számára, a Lewa ügyben tanúsított szigorú hozzáállás miatt azonban nem valószínű, hogy megválik tőle. Jörg Wacker, a Bayern nemzetközi stratégiáért felelős vezetője elmondta, James mezéből adták el a legtöbbet a Bundesligában. „A Bayern soha nem csak marketing okokból szerez meg egy játékost, de James olyasvalaki, aki álmokat teljesít be.” Rodriguez világszinten a negyedik legnépszerűbb játékos a közösségi médiában és rengeteg szimpatizánst szerzett a münchenieknek, játékával is rászolgált a töretlen népszerűségére.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top