Átigazolási hírek

Francia sajtó: A PSG ajánlatot tett Boatengért

A franciák által ajánlott összeg egyelőre kevésnek tűnik. 


A PSG közeli CulturePSG szerint a fővárosi klub felvette a kapcsolatot a Bayernnel és egy 35 millió eurós szóbeli ajánlatot nyújtott be a távozását pedzegető Jerome Boatengért.

Thomas Tuchel és LÖW ZSOLT csapata (hivatalos) állítólag évi 8 millió eurós fizetéssel csábítaná a 30 éves belsővédőt, aki szintén érdeklődik egy franciaországi váltás iránt. A hír szerint a tárgyalások jól haladnak a klubok között. Korábban a Sport Bild is arról írt, hogy a francia bajnokcsapat nagyon komolyan érdeklődik Jerome iránt.

 

Boatenget 2021-ig köti szerződés a Bayernhez, Salihamidzic viszont legutóbb elmondta, nyitottak a jó ajánlatok meghallgatására. A 35 millió egyelőre meglehetősen kevésnek tűnik, de ha a Bayern képes lenne hasonló, vagy kissé magasabb összegért megfelelő utódot találni, nem biztos, hogy ragaszkodni fog a sajtóban megjelent 50-60 milliós fájdalomdíjhoz.

Közvetetten talán kapcsolódhat a védőügyhöz, hogy az Ajax visszautasított egy Matthijs De Ligtért beérkezett 40 milliós ajánlatot valamelyik klubtól. Talán a Bayerntől? 2019-re vonatkozóan Benjamin Pavardot is összeboronálták a klubbal, Reschke korábban határozottan nyilatkozott arról, hogy idén mindenképp megtartaná őt a VFB. Talán az ő ügyében is lehet változás?



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top