Átigazolási hírek

SB: Rebic sokba kerülhet, de a Bayernt favorizálná

A horvát játékos szerda este a VB-döntőért lép pályára Anglia ellen.


A SPORT BILD információi szerint Ante Rebic, a Frankfurt 24 éves horvát támadója több európai topcsapat, a Manchester United, az Arsenal, a Tottenham, a Liverpool és a Napoli figyelmét is felkeltette, ezért az Eintracht kereken 50 millió eurót kérhet érte – annyit, amennyit a Bayern soha nem fizetett egyetlen játékosért.

A lap szerint azonban Rebic a bajorokat, Kovac újdonsült csdapatát favorizálja és szívesen követné honfitársát a német bajnokhoz. Niko volt az, aki 2016-ban elhozta a horvátot Frankfurtba, első müncheni sajtótájékoztatóján sem zárt ki semmit: „Ante minden csapat arculatához jól illene.” Rebic szerda este VB-elődőntőben lép pályára Anglia ellen, legutóbbi nyilatkozatában elmondta, a torna után fog foglalkozni a jövőjével. Korábbi nyilatkozatában viszont nyíltan ismerte be: „Ha a Bayern kopogtat, nehéz lenne nemet mondani.”



Fredi Bobic, a Frankfurt menedzsere tisztában van a helyzetükkel: „Eddig még nem kaptunk érte ajánlatot és vele tervezzük az új szezont is. Természetesen tudjuk, hogy bármi megtörténhet, ha egy nagy klub változtat ezen. Gazdaságilag nem tudunk versenyezni velük, de ez nem újdonság.”

https://www.youtube.com/watch?v=pGHIQ7yvoxo

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top