Akadémia

17 új tehetség költözött az akadémiára

Közöttük lehetnek a Bayern leendő sztárjátékosai is.


Múlt szombaton izgalmas aktivitás történt a Bayern Campuson, 17 új tehetség költözött be a klub bentlakásos akadémiájára, többek között Nürnberg, Regensburg, Hoffenheim vagy Berlin közeléből. A tanári kar meghívta az ifjoncok szüleit is, végül kilenc család látogatott el az „évnyitóra”.

Dr. Eva Zier, pedagógus: „Tulajdonképpen ez az első komolyabb lakócsere a Campuson. Kilenc játékos az életkora miatt kiköltözött, 17 új srác pedig beköltözött az akadémiára. Az elmúlt hetekben sok munkánk volt, de nagyon örülünk az új társaságnak.”

Az új játékosok mindegyike kapott egy mappát, amelyben a legfontosabb információk szerepelnek. Peter Wenninger, U15-ös edző és 9 és 15 éves közötti srácok sportszakmai vezetője röviden, de tömören fogadtatta a családokat: „A srácoknak ma egy új életszakasz kezdődik.”

A Campuson összesen 40 játékos edz, él és tanul, az újonnan érkezettek egy-egy korábban beköltözött játékost kapnak maguk mellé mentorként. Jó eséllyel közülük kerülhetnek ki a klub leendő meghatározó játékosai is.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top