Átigazolási hírek

BILD: Lewandowski a Bayernnel tervez

Úgy tűnik Lewa beletörődött a Bayern vezetők döntésébe.


A BILD információ szerint Robert Lewandowski egy topklubhoz való átigazolása szinte biztosan lekerült a támadó terítékéről, továbbra is a Bayern játékosaként tervezi jövőjét a lengyel.

Az elmúlt hónapok egyik legfelkapottabb témáját szolgáltatta a Lewa-ügy: Miután a Marca beszámolt távozási szándékairól és ügynököt is cserélt, képviselője a Sport Bildnek jelentette be: „Robert úgy érzi, hogy karrierjében változásra és egy új kihívásra van szüksége.”

A terv az volt, hogy Lewandowski egy kiemelkedő szezon-véghajrával és egy jól sikerült VB-vel adja el magát álomklubjához. Végül el kellett fogadnia, hogy a Bayern vezetősége semmi áron nem hajlandó eladni őt, ráadásul a komoly tétmeccseken mutatott gyenge teljesítményével az európai topklubok érdeklődése is elhidegült iránta.




Niko Kovac, a Bayern új mestere is biztosította Lewát, számít rá az új szezonban: „Beszéltem vele telefonon. Nem tágítunk attól, hogy Robert Lewandowski az aktuális szezonban is az FC Bayernben fog játszani. Elmondtam neki mennyire fontos ő a csapat számára. Ő egy világklasszis támadó, aki sokat nyújtott és a jövőben is sokat fog nyújtani a Bayernért.

A BILD szerint valószínűtlen, hogy az átigazolási időszak végéig változik a helyzet, azaz: Robert Lewandowski marad a Bayern játékosa.

Reméljük visszatalál régi formájához és csapattársaival összhangban fogja a gólokat ontani!



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top