Interjúk és nyilatkozatok

Javi: Ez az edzésmódszer újdonság számunkra

Martínez az fcbayern.tv-nek adott rövid interjújában számolt be az első edzéshétről.


Javi Martínez, a Niko Kovac irányítása alatti első edzéshétnek szinte vége. Mindannyian kicsit fáradtnak tűntök. Milyen volt ez a hét neked, milyen volt számotokra?

Igen, természetesen fáradtak vagyunk. A felkészülés mindig egy kemény időszak. Azt hiszem nagyon jól edzettünk és idővel normális lesz, ha ennyit fut, dolgozik és edz az ember. De ez jót tesz számunkra.

Milyen benyomást kelt benned és a csapatban Niko és Robert Kovac, az új edzői stáb?

Ez egy új modell számunkra. Egy új edzővel az embernek mindig szüksége van egy kis időre. Keményen edzünk, ez a koncepció új, szóval a sok edzés és a jó analízis fontos számunkra. Egyszerűen szükségünk van egy kis időre, hogy megismerjük egymást.

Megvoltak már az első megbeszélések, ötletek, hogyan szeretne az új csapatba integrálni? A hatos pozícióban vagy inkább belsővédőként?

Nem, még nem beszéltünk erről. Jelenleg nehéz megmondania, mert sok játékos még a nyaralását tölti. Most például nincs belsővédő a csapatban, ezért nekem kell ezen a poszton többet játszani. De mindig is mondtam, hogy mindegy melyik pozícióban, csak segíteni szeretnék a csapatnak. A felkészülés mostani szakaszában és az USA-túra során is valószínűleg a védelemben fogok játszani, mert nincs más bevethető játékosunk ott. De nekem mindegy, ott játszom, ahol az edző akarja.




Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top