Egyéb

Kovac keményen megdolgoztatta a játékosokat

A csütörtöki edzést nem felejtik el egyhamar a Bayern játékosai.


A BILD szerint Niko Kovac csütörtökön olyan kemény edzést tartott, mint amilyet 2004 és 2007 között Felix Magathtól szokhattunk meg – két gyakorlatra került sor a nap folyamán, amely összesen 4 óra 10 percig húzódott el.

➡ Délelőtti edzés: Fél óra bemelegítés és stabilizációs edzés után a pálya egész területén kétszer öt percet sprinteltek a játékosok. Ezután a pontos passzok és a rondó került középpontba. A Robbéry párost némileg kímélte Kovac, az edzőmeccs második felét Arjen a pálya szélén töltötte, Ribéry egy óra után beltéren erősített tovább. A délelőtti gyakorlatok 130 percig tartottak.

Robert Kovac is beszállt a gyakorlatokba.

➡ A két órás délutáni edzést sok labdás gyakorlat, főleg mélységi átadások, beadások és befejezések jellemezték. Majd jött a keményebb szakasz: 20 perc folyamatos futás két edzőpályán keresztül. Robben volt a legfittebb, Martínzet és Bernatot hagyta le, mellettük csak Coman és Renato Sanches tudta valamelyest bírni a tempót.

Úgy látszik Niko Kovac a megfelelő fizikum alapjaira akarja helyezni a játékstílusát – erre a korábbi írása alapján is lehet következtetni: Játékosaitól elvárja, hogy az elsőtől az utolsó percig hajtsanak, tüzes szemmel, gyorsan és  lelkesen játsszanak a pályán.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top