Sajtótájékoztatók

Salihamidzic: Esélyt akarunk adni a fiatal játékosainknak

A bosnyák sportigazgató válaszolt a sajtó kérdéseire.


Kovacról: Örülünk, hogy megszerezhettük Nikot, örülök, hogy Münchenben van. Régóta ismerjük egymást, voltunk csapattársak is. Akkor is és mindmáig barátok vagyunk, kapcsolatban maradtunk egymással. Egyszerűbb, ha az ember ismeri egymást, tudja hogy ketyeg a másik.

A célokról: Azért szereztük meg az új edzőt, hogy ott folytassuk, ahol abbahagytuk és további gázt adjunk. Az edző jól felkészíti a csapatot és a teljes támogatásunkat élvezi. Nagyszerű keretünk van, egészséges konkurenciaharccal karöltve. Nagyon optimista vagyok, várom az új szezont.

Vidal és Thiago esetleges eladásáról: Csak akkor nyilatkozunk valamit, ha a klubon belül is mindent tisztáztunk, ha lesz mit bejelenteni.

A Kovaccsal való barátságáról: Mindig kapcsolatban álltam Nikoval és a testvérével Roberttel, ráadásul van egy nagyon jó közös barátunk is. Az első megbeszélések alkalmával azonnal jól megértettük egymást.

A Martial iránti állítólagos érdeklődésről: A tárgyalások belső ügyek. Ha lesz mit bejelenteni, megtesszük.

Gnabryról: Örülök, hogy nálunk van, ő egy fiatal, tehetséges játékos, aki a német válogatott jövőjében is komoly szerepet fog betölteni. Biztos vagyok benne, hogy a technikáját és a gyorsaságát kihasználva még jobbá tehet minket. Remélem egészséges marad. Sokat várunk tőle, mert olyan kvalitásai vannak, amelyet nem gyakran lát az ember. Meggyőződésem, hogy nagy jövő vár rá itt.

Timossi Anderssonról: Örülök, hogy érkezik, jó hogy már a mi játékosunk. Először az U19-esek között fog edzeni, de ha jó teljesítményt nyújt, a profik közé is felkerülhet. Esélyt akarunk adni a fiatal játékosainknak. Az első hónapban 12 ifijátékos fog edzeni a profiknál.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top