Akadémia

Edzőtáborban a Bayern II

Debütáltak és gólokat szereztek új játékosaink.


A Bayern amatőrcsapatának két hete kezdődött meg az új szezonra való felkészülés, azóta két győzelmet is aratott az új játékosokkal feltöltött Holger Seitz együttese – múlt szombaton az Ismaningot 8-0-ra, csütörtökön az Ingolstadt II-t intézték el 4-1-re.

Jelenleg már a bajor Oberstaufenben, az osztrák határ mellett edzőtáborozoznak az U23-masok, ahol két újabb tesztmeccs vár rájuk: Kedden az osztrák elsőosztályú Wacker Innsbruck, jövő szombaton a Freiburg II lesz az tesztellenfél.

Holger Seitz: Intenzív napok várnak ránk. Ki akarjuk használni ezt az edzőtábort, hogy további alapot biztosítsunk egy sikeres szezonhoz. (…) Eddig nagyon jól húzzák a srácok, a cél természetesen továbbra is az, hogy a fizikális állapotunkon dolgozzunk, közben pedig a játékstílusunkat erősítsük. (…) Ennek érdekében dolgozunk a csapatszellemen is, ki fogjuk használni az edzőtábort. Csodálatosak a feltételek.

Az új játékosok közül debütált az első meccsen öt gólt vállaló Nollenberger, a két meccsen két gólt szerző Welzmüller, a Kaiserslauterntől érkező Paul Will, valamint a Lipcsétől frissen igazolt Senkbeil és Yilmaz is, de sok U19-ből érkező játékos is már az U23-ban léphetett pályára. A felsoroltak mellett Evina, Lange, Wriedt, Shabani és Türkkalesi szerzett további gólokat, míg sérülés miatt páran, többek között Lukas Mai és Timothy Tillmann sem utazhatott el a csapattal.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top