Egyéb

A Puskás Akadémia két magyar tehetsége edzhetett a Bayernnél

Korábban további három magyar játékos vehetett részt szakmai körúton a müncheniek utánpótlásközpontjában.

Kép: PFLA.hu | A két tehetség között Papp Bence, a nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgató, aki a Jochen Sauerrel való egyeztetések során megerősítette a Puskás Akadémia és a Bayern München közötti kapcsolatot.


A Puskás Akadémia két ifistája, a 16 éves Komáromi György és a 15 éves Posztobányi Patrik egy héten át tartó szakmai bejáráson vett részt a Bayern Münchennél – jelentette be hivatalos oldalán a felcsúti klub, amely jó kapcsolatot ápolva a müncheniekkel küldhetett két fiatalt a bajorok tehetségközpontjába, a Bayern Campusba.

Komáromi György az idei Puskás-Suzuki kupa döntőjében gólt lőtt és a korosztályos bajnokságban társgólkirály lett. „Nagyon jól érzem magamat itt a Bayernnél, hasznos tapasztalatszerzés ez számunkra. Az itteni és hazai tréningeket összehasonlítva nem sok különbséget véltem felfedezni.”

Posztobányi Patrik, az U16-os válogatott csapatkapitánya így jellemezte az elmúlt egy hetet: „Csapattagként fogadtak bennünket, egy igazi családi légkörbe csöppentünk bele, ami segített abban, hogy minél jobban pörögjünk az edzéseken.”

Nem csak ők, idén áprilisban további három magyar játékos, Daróczi Zoltán, Kocsis Bence és Papp László is betekintést nyerhetett a Bayernnél zajló szakmai munkába.

Gratulálunk nekik, reméljük a Bayern szakmai vezetésének a tetszését is elnyerte a teljesítményük!



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top