Átigazolási hírek

Spanyol sajtó: Thiagot a Barcások csábítják

Egyre több jel utalhat a Bayern és Thiago válására.


Egyre több sajtóorgánum cikkezik Thiago esetleges távozásáról – pár nappal ezelőtt a Sport Bild írta meg, hogy jó ajánlat esetén több játékos (Bernat, Boateng, Vidal), illetve Thiago is a Bayern „titkos” átadólistájára kerülhet.

A Barcához közel álló katalán Sport exkluziv infói szerint a gránátvörös-kékek meghatározóbb játékosai Bartomeunál erősködnek, hogy igazolják le a sajátnevelésű játékost, szerintük Alcantara jól passzona a csapat stílusába, komoly erősítést jelenthetne számukra a következő szezonban – ő helyettesíthetné a Japánba igazoló Andres Iniestát a középpályán. Niko Kovac állítólagos tervei és a Bayern állítólagos tárgyalókészsége is elősegítheti Thiago szándékát, a Sport szerint a horvát edző nem igazán tervez a középpályással és ezt maga a játékos is tudja, ugyanis a lap szerint klub már tájékoztatta őt erről. Thiago Barcában nőtt fel és ott nevelkedett, tehát otthonos környezetbe térhetne vissza.

A Sport szerint Thiago instára feltöltött képe is egy árulkodó jel, miszerint a Barcások tényleg rá akarják beszélni őt a váltásra.

⚽️⚽️ @sefutbol

Thiago Alcantara (@thiago6) által megosztott bejegyzés,




A lap szerint a Bayernnel tavaly nyáron 2021-ig hosszabbító Thiago 50-80 milliójába fájna a katalánoknak. Hogy a Bayern mennyire tárgyalóképes, az az elkövetkezendő hetekben derülhet ki, de a spanyol középpályás teljesítményével nem mindenki elégedett – Uli Hoeness a Meisterfeier napján emelte ki, pár játékosnak nem csak kisebb csapatok ellen, hanem a komoly ellenfelekkel szemben is jó teljesítményt kell nyújtania. A Kicker szerint a sajtóban, főleg Lothar Matthäus által egyre többet kritizált 27 éves játékos is ebbe a körbe tartozik. A tényekhez viszont hozzátartozik, hogy Uli Hoeness saját elmondása szerint nem szeretne komoly változtatásokat a keretben.

Esetleges utódjáról a Real-közeli Marca cikkezik: A lap szerint Niko Kovac az ex-játékosát, a 25 éves Omar Mascarellt igazolhatja le. A védekező középpályás jogait az Eintracht birtokolja, de a Real július elején 4 millióért vásárolhatja vissza a spanyol játékost.



ÁTIGAZOLÁSI PLETYKÁK

[pt_view id=”10923d8bq7″]

MÉG TÖBBET SZERETNÉK…

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top