Átigazolási hírek

L’Equipe: Mi is érdeklődünk Fekir iránt

A francia középpályás élete szezonját futotta. 


Új név került fel a Bayernnel szóba hozott játékosok listájára: A francia L’Equipe a Lyon környezetéből származó infói szerint úgy tudja, hogy az Atletico Madrid és a Liverpool mellett a müncheniek is érdeklődnek Nabil Fekir, az Olympique tizese, de szélen is bevethető játékosa iránt.

A franciák 24 éves VB-kerettagja az idei 40 tétmeccsen 23 gólt szerzett és nyolc gólpasszt adott. Szerződése 2020-ig köti a Lyonhoz és a Pool állítólag 60-70 milliót tenne le az asztalra érte. Az „algériai Messiként” becézgetett bal lábas megindulógép élete szezonját futotta.

Ha a Bayern esetlegesen akarja őt, a klub franciái, többek között tavalyi csapattársa, Corentin Tolisso lehet az egyik kulcs a megszerzéséhez. Mindketten a legjobbak közé tartoztak a franciák írek elleni válogatott meccsén, Nabil gólt is lőtt.

Hogy hogyan jöhetne szóba egy újabb középpályás? A Sport Bild szerint Thiago és Vidal (valamint Bernat és Boateng) távozása elé megfelelő ajánlat esetén nem gördítene akadályt a vezetőség. Talán így jöhetne könnyebben szóba Nabil Fekir neve a középpálya támadó részlegén.

Videók:




https://www.youtube.com/watch?v=tuI8n0LPYbU


[pt_view id=”10923d8bq7″]

Még több átigazolási hír…



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top