Német Kupa

Jupp: A taps a csapatot is illeti

A Bayern München hivatalos Youtube-csatornája révén betekintést nyerhettünk a meccs utáni búcsúzkodó pillanatokba, beszédet mondott Karl-Heinz Rummenigge és a visszavonuló edzőnk, Jupp Heynckes.

A Bayern München hivatalos Youtube-csatornája révén betekintést nyerhettünk a meccs utáni búcsúzkodó pillanatokba, beszédet mondott Karl-Heinz Rummenigge és a visszavonuló edzőnk, Jupp Heynckes.



A bajor csapat himnusza tartalmazza a következő sort: „Együtt küzdünk a sikeres és a sikertelen időkben is.”. Ez pedig így, az elvesztett kupadöntő után még jobban leírja a jelenlegi helyzetet. A játékosoknak sajnos egy ilyen összecsapás után kellett búcsút inteniük főnöküktől.

Kalle: „Nem akarom szépítgetni a mai meccsen történteket. Úgy gondolom, hogy mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy nem a megfelelő szinten teljesítettünk. Nem ezt várták el tőlünk. Az elképzelés az volt, hogy egy duplázással búcsúztatjuk Juppot. (…) Ez volt Jupp utolsó mérkőzése. Jövő héten távozik a posztjáról és elkezdi megérdemelt nyugdíját otthonában. Szerintem a csapat feladata most, hogy köszönetet mondjunk. (Jupphoz fordul) Élvezd az előtted álló életet, nagyszerű dolgokat értél el itt a Bayernnél. És szívemből köszönök mindent.”

A fájdalmas vereség ellenére az estéből egy jó hangulatú búcsúzkodás lett. Főhajtás egy elképesztő karrier és egy nagyszerű ember tiszteletére.

Jupp: „Természetesen szomorúak vagyunk, csalódtunk magunkban. Mind a játékosaim, az edzői stáb és háttérmunkások is így éreznek most. A sportban átéljük a nagy győzelmeket, de olykor meg kell tapasztalni a vereséget is. Meg kell tanulni élni ezekkel. És mi erre is képesek vagyunk. Nagyon köszönöm a tapsotokat, amit meg is szeretnék osztani a játékosaimmal, akik kemény munkát végeztek az egész szezonban. Még egyszer köszönöm és szép éjszakát.”

Ezt követően került sor a derűs légkörű személyes köszönetnyilvánításokra.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top