Átigazolási hírek

ESPN: Konkrét Bayern ajánlat Leon Baileyért

A Bayern állítólag klubrekordot jelentő díjat fizetne, de ez sem lenne elég a jamaikai megszerzésére.


A Bayern München 60 millió eurós ajánlatot tett Leon Baileyért a Leverkusennek – írta a játékos családjának környezetéből értesült tudósító, Raphael Honigstein péntek este.

Az ESPN német szakértője szerint azonban a Bayernnek mindenképp emelnie kell az összeget – a Leverkusen 100 millióra taksálja a 20 éves jamaikai árát, aki iránt a Real Madrid és több angol klub is érdeklődik. Az egyetlen konkrét ajánlatot állítólag mi adtuk le érte, de a madridiak is komolyan érdeklődnek iránta.

Bailey kiválóan kezdte az idényt, teljesítményének és látványos játékstílusának köszönhetően a bajnokság egyik legjobbjának számított – tavaszra viszont visszaesett, a 24. forduló óta csak egyetlen gólpasszra volt képes.  Ez megkérdőjelezi, hogy a Bayern komoly összeggel emelné az ajánlatát, de emellett kérdéses Bailey távozási és Völler engedélyi szándéka is – korábbi nyilatkozatokból úgy tűnik, a gyógyszergyáriaknál fejlődne tovább a céltudatos szélső. Viszont ha az érdeklődésünknek van valamennyi valóságalapja, az azt jelenti, hogy szívesen hoznánk újabb szélsőt a csapatba.

Leon 2017 januárjában 12,5 millióért érkezett a Genktől, nem más fedezte fel őt, mint  a Bayer egykori, a Bayern leendő megfigyelő-vezetője, Laurent Busser. Bailey 34 idei tétmeccsern 12 gólt lőtt és hat gólpasszt adott.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top