Akadémia

Bayern II: Nyolc biztos távozó van eddig

Hatan már biztosan csatlakoznak a Bayern amatőrcsapatához. 


A Bayern München közleménye szerint jelentős változások várhatóak az amatőrcsapat játékosállományában, ugyanis több játékos is elhagyja Holger Seitz leendő csapatát: A tősgyökeres játékosok, Milos Pantovic és Mario Crnicki, a régóta bayernes Marco Hingerl, Alexander Gschwend és Valentin Micheli, valamint a Hannoverhez igazoló kapus Leo Weinkauf és a Rangershez közel álló Thomas Isherwood is elhagyja a csapatot – mindannyiuk szerződése idén nyáron jár le. Niklas Dorsch kontraktusa is lejár, tapasztalatszerzés, játéklehetőség miatt távozik a Bayerntől.

A hét biztos támadó mellett öten biztosan felkerülnek az U19-esektől: Wooyeong Jeong, Mathis Lange, Maximilian Zaiser, valamint a profiszerződést aláíró Lukas Mai és Meritan Shabani is az amatőröknél kap majd állandó játéklehetőséget. Külsősként Paul Will érkezik a Kaiserslauterntől.

Hogy kik jönnek még fel, illetve kerülnek leigazolásra, azt az illletékesek az elkövetkezendő hetekben fogják eldönteni. A bajnokság első fordulójára július közepén kerül sor.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top