Átigazolási hírek

Rummenigge: Lewandowski jövőre is a Bayern játékosa lesz

Kalle nem zárja ki, hogy lesznek új érkezők.


Karl-Heinz Rummenigge szerda délután világos üzenetet fogalmazott meg Lewandowski jövője kapcsán: „Senkinek nem kell aggódnia a Robert Lewandowski és az FC Bayern közötti viszony miatt, hiszen nagyon jó kapcsolatban állunk. Tudjuk milyen játékosunk van az ő személyében és nagyon örülök, hogy hosszútávú szerződésünk van egymással. A következő szezonban is a Bayern Münchenben fog játszani. „

Lewa legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy lecserélése után elszalasztotta a Juppal való kézfogást, rá se nézett a Bayern mesterére. „Nem szabad túlreagálni. Lewandowski a világ egyik legjobb középcsatára, a számok minden évben igazolják. Ha pár meccsen nem szerez gólt, az sem probléma.”

Kérdés, mit szól mindehhez a lengyel – ha távozási szándékai vannak, várhatóan nem marad el a reakció. Mindenesetre Rummenigge határozott kijelentései bizonyítják, a Bayern nem akar megválni tőle. Goretzka és Gnabry mellett viszont még lehetnek további érkezők:

„Még nem véglegesítettünk le mindent. Nem zárom ki azt sem, hogy lesznek új érkezőink.” – nyilatkozta nem nagy meggyőződéssel Kalle. Rafinha és Robben esetében az alábbit nyilatkozta a vezérigazgató: „A játékosokkal eszmecserét folytatunk, lesznek további döntések is.”



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top