Átigazolási hírek

HIVATALOS: Franck Ribéry hosszabbított

2019-ig, azaz további egy évig toldotta meg szerződését a francia. 


A Bayern München hétfő délután hivatalos közleményben adta hírül, hogy Franck Ribéry, a klub 35 éves játékosa 2019-ig hosszabbított. A francia 2007 óta tagja a Bayernnek és idén a nyolcadik bajnoki címét ünnepelhette. Ha jövőre is bajnok lesz, egyedülálló Bundesliga-rekordot dönt meg.

Hasan Salihamidzic: Nagyon örülünk, hogy megtarthattuk Franckot – idén többször is bizonyította, hogy a Bundesligában, a Bajnokok Ligájában és a DFB-kupában is kiemelkedő teljesítményre képes és nagyszerű kvalitásokkal rendelkezik. Ráadásul ő az egyik közönségkedvencünk.

Franck Ribéry: Nagyon boldog vagyok, hogy egy újabb évet focizhatok ennél a nagyszerű klubnál. Nekem és a családom számára München régóta az otthonunkká vált, ezért nagyon büszke vagyok, hogy a következő szezonban is az FC Bayern mezét viselhetem.

Franck Ribéry 385 tétmérkőzésen 117 gólt szerzett és 179 gólpasszt adott a Bayernben. A klub bejelentését egyébként jócskán megelőzve Instagramon tett közzé egy olyan képet, amelyen épp aláírja az új szerződést és amelyet percekkel később letörölt az oldaláról. A másik klublegenda, Arjen Robben állítólag még nem biztos a szerződése meghosszabbításában.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top