Egyéb

Sokk: Dreesen szívrohamot kapott Madridban

Kedden szívműtétet végeztek el a Bayern vezetőségi tagján.

Dreesen hétfőn, a madridi út előtt – még Münchenben (kép: BILD)


A BILD beszámolója szerint hihetetlen dráma történt ismét Jan-Christian Dreesennel, a Bayern München pénzügyi igazgatójával és igazgatótanácsának elnökhelyettesével: Az 50 éves szakember hétfő délelőtt, a vezetőség és a csapat Madridba érkezése után nem sokkal szívroham következtében összeesett… a csapatorvosi stáb tagja, Dr. Roland Schmidt a helyszínen mentette meg Dreesen életét, akit ezt követően egy helyi kórházba szállítottak.

Kedden délben, a meccs napján az ADAC-mentőszolgálat egy speciális repülőgéppel, egy úgynevezett repülő intenzívosztályon szállította haza a nemrégiben 2023-ig hosszabbító pénzügyi szakembert, akin még aznap sikeres szívműtétet végeztek el a müncheni Barmherzige Brüder kórházban.


A közelmúltban nem ez volt az egyetlen megdöbbentő eset, ami Jannal történt: 2017 szeptemberében a  német-osztrák határ közelében vadászott az egyik barátjával, amikor a vállára tette a puskáját, majd a másik kezével megfogta a kibiztosítatlan cső végét – a puska véletlenül elsült, Dreesen pedig elveszítette az egyik ujját… a hüvelykujját is csak egy komplikált és hosszas operáció után tudták megmenteni. 

Hihetetlen események, épülj fel mihamarabb Jan!



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top