Bajnokok Ligája

BL: „Hideg fejre és forró szívre van szükségünk” – Nyilatkozatok

A közelgő Real elleni meccs kapcsán gyűjtöttünk össze még pár nyilatkozatot.


Rummenigge: A Juventus jó példa arra, hogy Madridban is nyomás alá lehet helyezni a Realt. Hideg fejre és forró szívre van szükségünk! (…) Boateng és Robben nem utazhatnak velünk – ezen természetesen nem lehet változtatni, de azt hiszem a sajnálkozásnak sincs sok értelme. Vannak más játékosaink is, például Niklas Süle fejlődése elsőosztályú. Emiatt nem aggódom. Mindegy ki lesz ott holnap a pályán, ha végül sikeresek akarunk lenni, hősi halált kell megélnünk. (…) Bátorságra, szenvedélyre és sok küzdelemre van szükségünk, csak így sikerülhet. Remélem egy kicsit nagyobb szerencsénk lesz, mint szerdán.

Lewandowskiról: Én is és az FC Bayern Münchennél mindenki nevetségesnek tartja ezt a témát. 39 gólt szerzett idén és örülünk annak, hogy jövőre is nálunk fog játszani. Lewandowski egy gólgép. Jómagam emlékszem Gerd Müllerre, aki a statisztikákat illetően nem csak a Bayernben, de az egész köztársaságban első volt. Neki is volt 8-10 meccse, amikor nem ment neki annyira, amikor nem talált be gyakran. Majd voltak meccsek, amikor 2-3-szor is gólt lőtt. Kívánom Robertnek, hogy holnap ő is ilyen napot fogjon ki.

A játékvezetőről: Nincs értelme a meccs előtt bármit is mondani róla. Csak az tűnt fel, hogy a múltban hihetetlen sok mérkőzésen fújt a Real Madrid mérkőzésén. Az előtörténet ismert.

Hoeness: Az odavágón jó futballt játszottunk, de a helyzeteinket nem használtuk ki. Ebben természetesen jobbnak kell lennünk, ugyanis lehetséges, hogy ezúttal nem dolgozunk ki annyit, mint otthon. Viszont amit kidolgozunk, azt ki is kell használnunk.

Süle: Nehéz kiindulóhelyzetben vagyunk, de bízunk magunkban. Fontos lesz a támadósor és a védelem közötti átváltásokat jól véghezvinni. Ronaldo ellen már az odavágón is jól oldottuk meg a feladatunkat. 100 százalékosan motiváltak vagyunk!

Kimmich: Magabiztosak vagyunk. Az odavágón nem játszottunk topszinten, de ettől függetlenül is volt jó pár lehetőségünk. Egy 2-0-val azonnal továbbmennénk, egy 2-1-el pedig hosszabbításra menthetnénk a párharcot. Az elsődleges célunk tehát, hogy két gólt szerezzünk, ezt mindenképp véghez kell vinnünk.

Ulreich: Az első meccsen jobbak voltunk. Ki kell használni a helyzeteinket. A Real ellen játszunk, de egyébként úgy vágunk neki a mérkőzésnek, mint mindig. A támadókat ért kritikák túlzóak, egy meccsen nem tudtuk megfelelően befejezni a lehetőségeinket. Holnap bizonyítjuk, hogy képesek vagyunk betalálni.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top