Bajnokok Ligája

BL: „Megesküdtünk, hogy mindent beleadunk” – Nyilatkozatok

Két nappal a Real Madrid elleni visszavágó után továbbra is bizakodóan nyilatkoztak a Bayern játékosai – és Lizarazu.

A Bayern hazai pályán több lehetőséget dolgozott ki és veszélyesebb volt a Realra, helyzeteit azonban nem tudta kihasználni – ezért végül 2-1-es hátrányban, egy jobb eredmény és a döntőbe jutás reményében utaznak hétfőn Madridba. Lássunk pár nyilatkozatot a kedd esti visszavágó kapcsán.


Karl-Heinz Rummenigge: Lázban égünk a visszavágóra, annak ellenére is, hogy a világ legjobb csapatának otthonában lépünk pályára. A Real 2014 óta háromszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját. Viszont ha a Bernabeuban akarjuk megvalósítani a kijevi álmainkat, határozottan az idei  szezon legjobb teljesítményére lesz szükségünk. A május 1-je számunkra garantáltan a munka napja lesz – remélhetőleg egy ünnepnap.

Bixente Lizarazu: A Bayernnek egy tigris, és nem egy kiscica szellemiségével kell pályára lépnie Madridban. (…) Többnek kell lenned egy játékosnál – egy nagy harcosnak kell lenned. (…) Védelmileg abszolút stabilan, támadólag pedig nagyon hatékonyan kell játszani. Egy jó meccs nem elég, a Bayernnek tökéletes mérkőzést kell nyújtania. Tavaly ott voltam a Bernabeuban, a Bayern nagyszerűen játszott, csak Vidal kiállítása hozott új hullámot. (…) A Juve 3-1-re győzött Madridban, miért ne nyerhetne 2-0-ra a Bayern? Bármi lehetséges.

Thomas Müller: Mindannyian tudjuk, hogy topteljesítményre van szükségünk kedden. Azt is tudjuk, hogy ebben a párharcban még bármi lehetséges. Ezt a pozitív hangulatot Madridban is fel kell vonultatnunk (…) Az odavágón nem csináltunk mindent megfelelően, viszont számos gólhelyzetünk akadt. Ez ad reményt számunkra

Sven Ulreich: Be kell lőnünk a gólokat, ez a nagy recept. Hátul pedig nem szabad hibáznunk, gól nélkül kell lehoznunk a mérkőzést. Szerintem Kijevbe utazunk, mert Münchenben nagyon jó meccset nyújtottunk a Madrid ellen, csak a helyzeteinket nem használtuk ki – most viszont talán tudunk még jobban is játszani.

Sandro Wagner: Megesküdtünk, hogy a visszavágón mindent beleadunk. Várom már nagyon, legszívesebben azonnal játszanék.

Niklas Süle: Csak azon bosszankodtunk, hogy az ordító helyzeteink kihasználatlansága miatt nem tudunk jó kiindulóhelyzetből utazni Madridba. Mentálisan nagyon szilárd a csapatunk. Tudjuk, hogy nagyon nehéz meccs lesz, de megvan bennünk az a kvalitás, hogy sikerrel teljesítsük a feladatot. (…) Ősszel az Anderlecht ellen idegesebb voltam, az ember megszokja a nyomást.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top