Bundesliga

Jupp: Ez a hatékonyság hiányzott szerdán | Reakciók: FCB 4-1 FRA

A Frankfurt elleni 4-1-es győzelmet követő reakciók.


Jupp Heynckes: A különleges helyzetek különleges intézkedéseketet követelnek – ezzel a felállással már a keddi meccsre  hegyeztem ki a figyelmemet, ezért négy ifijátékost neveztem a csapatba. A srácok nagyon jó munkát végeztek. Eleinte kicsit idegesek voltak, de  sikerült megszereznünk a vezetést. Nagyon elégedett vagyok a csapatom teljesítményével. Főleg a második félidőben játszottunk nagyon jól és hatékonyan, ez hiányzott szerdán a játékunkból. (…) Sandro Wagner szerintem ma egy kiemelkedő mérkőzést játszott: Küzdött, a futóteljesítménye lenyűgöző volt, gólt is szerzett. De Mats Hummels is kapitányként ment előre. Minden játékos elégedett lehet a mai produkciójával.

Sebastian Rudy: Mindenki láthatta, hogy a fiatalok milyen lelkes és közvetlen játékot nyújtottak, nagyon bátrak és magabiztosak voltak. Pontosan ez az amit látni akarunk tőlük – nincs rajtuk nyomás, szabadon játszhatnak. Ráadásul Niklas Dorsch gólt is szerzett. Nagyon örülök ennek a négy játékosnak.

Niklas Dorsch: Első meccs, első gól, természetesen ez egy nagyszerű érzés. Nem volt egyszerű ekkora publikum előtt azonnal előhívni a teljesítményemet, de azt hiszem ez egész jól sikerült. (…) Természetesen libabőrös leszel, ha a közönség a te nevedet skandálja. Ezek olyan pillanatok, amelyekért a futballisták élnek.

Sandro Wagner: Azt hiszem ma én voltam a legidősebb a pályán, fura egy érzés. De nagy örömet okozott a mérkőzés számomra.

Wagner 9 gólnál és 3 gólpassznál jár mióta visszatért a Bayernbe.Niko Kovac: Gratulálok Jupp Heynckesnek és az FC Bayernnek. Másképp képzeltük el a dolgokat. A Bayern kezdőcsapata miatt sokkal többet vártunk el magunktól. Az első félidőben volt két jó helyzetünk, egyiket sem tudtunk kihasználni – Münchenben legalább az egyiket ki kell használnia az embernek. A csapat nem játszott annyira harapósan, ahogyan a Bayern ellen játszani kell. (…) A Bayern pályán lévő kvalitása továbbra elég volt arra, hogy gólokat szerezzenek. Az eredmény számomra egy kicsit túlzás, de a csapatom naívitása miatt megérdemelt.

Marco Russ: Tudtuk, hogy a Bayern a Real elleni meccs miatt rotálhat és ezért mehetünk ellenük valamire. De az első félidőben túl figyelmetlenek voltunk, az első bekapott gól is butaság volt, megpróbáltunk lesre játszani. A fordulás után jöttek a nagyobb helyzeteink. Ezeket be kell vágnod, mert Münchenben nem lesz rá sok lehetőséged.

Fredi Bobic: Ilyen teljesítmény mellett a szavakat sem találom. Ha továbbra is így játszunk, több pontot nem fogunk begyűjteni.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top