Bundesliga

Jupp: Nagyon elégedett vagyok, kiváló focit játszottunk | Reakciók: H96-FCB

A Hannover elleni 3-0-ás győzelmet követő reakciók. 


Jupp Heynckes: Nagyon elégedett vagyok, összességében kiváló futballt játszottunk. A csapat teljesen fitt, mindegy ki milyen pozícióban játszik. Fontos, hogy ritmusban maradjunk, ne engedjünk ki és tovább tudjunk fejlődni. Ha Bajnokok Ligája meccs előtt állsz, mindig fontos, hogy a bajnokságban győzelemmel hangolj.

Hasan Salihamidzic: Nagyon, nagyon jó, magabiztos mérkőzést játszottunk, nagyszerűek voltunk ma.  Igazán nagy élvezet volt nézni mindezt.

Niklas Süle: Az első perctől kezdve nagyon rendezetten játszottunk. Nem szabad elfeledni, hogy szerdán őrületesen fontos meccsünk lesz, ezért az edző ismét sokat rotált. A komoly tétmeccsek nagy élvezetet jelentenek számomra, ezért is igazoltam az FC Bayernhez. Hogy ezt rögtön az első évemben átélhetem, az természetesen nagyon jó érzés számomra. Meglátjuk mennyire leszünk eredményesek.

Thomas Müller: Már az első félidőben volt pár jó lehetőségünk. Összességében jól irányítottuk a meccset. Mindenki, aki ott volt a pályán, szuper munkát végzett – azok is, akik egyébként nem játszanak olyan sokat. Ezenkívül Mai személyében egy fiatalt is beépítettünk, különösen örülök, hogy jó meccset játszott. Mindent egybevetve ez egy sikeres nap volt számunkra, de mostantól teljes erőbedobással a szerdára és a Real-meccsre koncentrálunk.

André Breitenreiter: Megpróbáltunk nyomni és letámadni az ellenfelet. Volt két hatalmas helyzetünk, ezeket nem használtuk ki. Az első gólt túl egyszerűen kaptuk be. A Bayern nagyon hatékony, kiváló állapotban vannak. Nincs A, B, vagy C csapatuk. Egyszerűen az elsőtől a harmincadik számú játékosukig lenyűgözőek. Egyszerűen jobbak voltak, ez látszódott, alaposan el kell ismerni.

Horst Heldt: Voltak helyzeteink, főleg az első félidőben. Természetesen az is egyértelmű, hogy ma a német bajnok ellen játszottunk. Egy olyan csapat ellen, amelynek jó lehetősége van a Bajnokok Ligája megnyerésére. Sokáig jól végeztük a dolgunkat, de az 1-0 után nagyon nehéz volt ellenük.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top