Interjúk és nyilatkozatok

Rummenigge: Nem gondolunk a múltra – A Real a favorit

A Bayern vezérigazgatója csütörtök este nyilatkozott pár témában.


KARL-HEINZ RUMMENIGGE:

▪ Meggyőződésünk, hogy Kovac megszerzésével a megfelelő döntést hoztuk meg. Carlo hátránya az volt, hogy nem beszélt annyira perfekt németül. Kovac viszont igen. Játszott a színeinkben, benne van a Bayern-gén. Teljesen megbízunk benne!

▪ A tavalyi madridi vereség nem volt szép, de már nem gondolunk a múltra, a Juventus kiesésére sem.

▪ A legfontosabb, hogy hazai pályán győzzünk, a legutóbbi Real elleni hazai meccseinket elveszítettük, Guardiolával 4-0-ra, Ancelottival 2-1-re kaptunk ki. Ezúttal jobban kell teljesítenünk  itthon.

▪  A csapatunk nagyon jó formában van és sikeréhes, de eufória nélkül megyünk a meccsbe. A Real a világ legjobb csapata! Korábban egyik csapat sem volt képes egymás után kétszer megnyerni a Bajnokok Ligáját. Tudjuk, hogy a Real Madrid a favorit. De megpróbáljuk megverni őket.

▪ Arab vagy orosz milliárdok nélkül jutottunk be a Bajnokok Ligája elődöntőjébe. Más filizófiával rendelkezünk, mint a Manchester City vagy a PSG, példaértékűek lehetünk más klubok számára.

▪ Megerősíthetem, hogy Miroslav Klose esetében csak az aláírás hiányzik. Mehmet Scholl személyét egyelőre nem tudom megerősíteni. Még nem. (mosolyog)

▪ Köszönünk mindent Luca Toninak és Franck Ribérynek, általuk is jöhetett létre a ma ismert FC Bayern. 2007-ben szereztük meg őket, akkor még nem voltunk ennyire sikeresek, negyedikek lettünk a bajnokságban és a Bajnokok Ligájába sem sikerült kvalifikálnunk.

▪ Kívánom Carlo Ancelottinak, hogy nyáron ismét egy klassz állása legyen. Carlo nagyszerű ember és egy nagyszerű edző is. Ő mindig szívesen látott vendég lesz Münchenben.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top