Német Kupa

Jupp: Ez egy futballdemonstráció volt | Reakciók: B04-FCB

A nyilatkozó felek a Bayern hatalmas fölénye mellett elismerték az eredmény csalókaságát.


Jupp Heynckes: Ez nagyvonalakban egy futballdemonstráció volt. Egy jó ellenféllel szemben nyújtottunk abszolút topteljesítményt, mi voltunk a domináns csapat. De ismét akadtak szituációk, amikor Sven Ulreich mentett meg minket a góltól, számomra ő kiemelkedett. Hihetetlenül motiváltak és koncentráltak voltunk, feltétlenül el akartunk jutni Berlinig, ezt meg is érdemeltük: A Lipcsét, a Dortmundot és ma a nagyon tehetséges leverkusenieket kapcsoltuk ki. Jó formában vagyunk.

Sven Ulreich: Mindenképp be akartunk jutni a döntőbe. Eddig nagyon nehéz dolgunk volt, ma sem volt egyszerű a helyzet. Az eredmény egy kissé csalóka, a Leverkusen nagyon jó meccset játszott, de a helyzeteket mi használtuk ki. Most viszont meg akarjuk nyerni a serleget is. (…) Ha az ember idáig eljut egy sorozatban, akkor a kupát akarja. Ha így lépünk pályára, akkor a Realnak is nehéz dolga lesz.

Thomas Müller: Ez egy jó reklám volt a német futball számára. Gyorsan 2-0-ás vezetésre tettünk szert, majd jött a 2-1 és Ulle, aki kétszer is vezetésben tartott minket. Pár támadást nagyon jól kijátszottunk, rendkívül hatékonyak voltunk. A csapatteljesítmény szuper volt, jól összedolgoztunk és megérdemelten mentünk tovább. Természetesen még többet akarunk, a Bajnokok Ligájában is meg akarjuk tenni a következő lépést. Hogy mi sül ki belőle, azt meglátjuk.

A meccs emberének járó elismeréssel.



Heiko Herrlich: Természetesen nagy blődség, ha nyolc perc után 2-0-ás hátrányban vagy. Ettől függetlenül a csapat megmutatta a morálját és voltak komoly helyzeteink is. Megpróbáltunk tovább küzdeni és focizni. Félidőig jó volt a meccs, kiegyenlített volt a játék. Majd átálltunk és valamivel nyíltabbá váltunk. Ha fordulás után az első helyzetet kihasználjuk, másképp alakul a meccs – viszont a Bayern szerzett gólt, ezután pedig kaptunk még hármat. Ma jól pofára estünk, fájdalmas és bosszantó volt. A Bayernnek megvannak a kvalitásai, nagyon hatékonyak. Mámorban játszottak, lenyűgöző, hogy nem hagytak alább. Megvan bennük a kellő mohóság.

Kevin Volland: Az eredmény talán túlzás. A Bayern jól játszott a széleken és minden helyzetet hidegvérűen kihasznált. Tisztességes meccset nyújtottunk, de ez volt ma a különbség. A Bayern a világ egyik legerősebb, Németország legerősebb csapata. Ezt ma is láthattuk Minden helyzetet kihasználtak.

Jonathan Tah: A vereség megérdemelt, de az eredmény nem tükrözi a teljes összképet. Gyorsan túl kell lépnünk. A bajnokságban még nagy céljaink vannak, biztos vagyok benne, hogy újra előhívjuk a nívónkat.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top