Bundesliga

Wagner: Életem formájában vagyok | Reakciók: FCB-BMG

A Mönchengladbach elleni magabiztos győzelmet követő reakciók. 


Jupp Heynckes: Szükségünk volt 20 percre, míg bemelegedtünk, majd lassacskán átvettük az irányítást és megszeretük az döntetlent illetve a vezetést is. Főleg a szünet után játszottunk fölényesen és járattuk csodálatosan a labdát. Örömre ad okot, hogy azok a játékosok, akik eddig nem sokat játszottak, nagyon motiváltan és jól játsztottak.

A csapatszellemről: A csapatszellemünk lenyűgöző, mindig csodálatos látni, a játékosok hogyan üdvözlik egymást másnap. Ekkor látja az ember milyen jól megértik egymást és milyen nagyszerű atmoszféra uralkodik a Säbeneren.

Süléről: Nem csak sporszakmailag, hanem karakterileg is abszolút topjátékos. Nagy örömöt jelent egy ilyen fiatalemberrel dolgozni, aki egyre jobb és jobb szeretne lenni.

Wagnerről: Sandro minden edzésen a maximumot nyújtja és a játékunkat is továbbfejleszti. Ő egy harapós, szenvedélyes játékos. Nagyon bízom benne.

Niko Kovacról: Azt hiszem, hogy jó választás volt, nagyon jó munkát végez Frankfurtban. Minden amit hallani róla, ahogy a játékosokkal bánik, ahogy motiválja őket, ahogy az edzéseket vezényli, az pozitív. Ez nagy esély neki, hogy az FC Bayern vezetőedzőjévé váljon. Ezután majd mindenki, a nemzetközileg jegyzett edzők is megnyalhatják az ujjukat.


David Alaba:  A Gladbach nagyon jól kezdett, majd nehezen, de idővel érvényesíteni tudtuk a játékunkat. Az évek során egyre jobb lett a jobb lábam, örülök, hogy ma ilyen jól funkcionált. Panaszmentesen játszhattam, nagyon jól éreztem magam. Célunk, hogy továbbra is ritmusban maradjuk és megvalósítsuk a pályán azt, amit az edző elvár tőlünk.

[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”Alaba első jobblábas Bundesliga-gólja” class=”out”]

[/toggle]
[/toggles]


Sandro Wagner: Nem könnyű, ha az ember sokág nem játszott, majd csereként áll be. De a csapatunkban magas kvalitású játékosok vannak, csatárként is kevés játéklehetőséget kapsz. Jól tudom kezelni a nyomást, ez ösztönöz engem, szárnyakat ad. Életem formájában vagyok, feltételezem, hogy az oroszországi Világbajnokságon is ott leszek majd.

Jupp Heynckesről: Hihetetlen nagy ember, ezért egyszerűen örülök, hogy dolgozhatok vele. A későbbiekre nézve ez egy óriási értéket nyújt számomra. Rengeteget tanultam tőle, hogyan áll ki a csapat elé, hogyan áll le beszélgetni mindenkivel. Az edzői tevékenységeitől függetlenül is nagyszerű ember.


Uli Hoeness: A Bundesligában jelen pillanatban lenyűgözőek vagyunk. Nem a topcsapatunkkal léptünk pályára, de a 20. perctől falhoz szegeztük a Gladbachot. Óirái örömet okoz, hogy ilyen hihetetlenül profi és komolyan játszó csapatunk van.

Wagnerről: Olyan játékost akartunk, aki Lewandwoski fáradtsága vagy sérülése esetén beugrik. Wagner ezt teszi. Nagyszerű karakter. Nem könnyíti meg az ellenfelek dolgát.


Hasan Salihamidzic – Robbéry szerződéshosszabbításáról: Beszéltünk velük és 2019 nyaráig szóló szerződést ajánlottunk nekik. Nem helyezzük őket nyomás alá, szuper kapcsolatban állunk mindkettejükkel. Tapasztalt játékosok. Optimista vagyok, de ez időt vesz igénybe.


Dieter Hecking: Szomorú vagyok. Mindenki tudja, hogy a Bayern mindig képes arra, hogy megpecsételje a játék sorsát. De ami a 3-1 után történt, azt nem tudom elfogadni. Nagyon rosszul védekeztünk és hagytuk őket játszani. Így olyan játékkedvvel játszottak, amelyet egyáltalán nem kívántunk. Ez egyszerűen túl kevés volt a részünkről.


Christoph Kramer: 20 percig jól játszottunk. Így is kell játszania annak, aki valami keresnivalót akar a Bayern ellen, bátran, sok labdabirtoklással. A kapott gól után is szerettem volna, hogy továbbra is ezt folytassuk és ne hátráljunk be ennyire mélyen. A Bayern természetesen jól csinálta, nehéz volt védekezni ellenük.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top