Átigazolási hírek

Rafinha: Szeretem a Bayernt, hosszabbítani akarnak velem

Idő kérdése lehet, míg a Bayern a brazil bal-jobbhátvéddel is hosszabbít.


Hihetetlen, de igaz: A 32 éves Rafinha élete formájában focizik. A brazil védő legutóbb a Sevilla elleni oda-visszavágón bizonyította elkötelezettségét és kvalitásait. Védekezés mellett a támadásokból is kivette a részét, gürizett, csúszott-mászott, egyszer pedig a büntetőterületen belül, testi épségét nem sajnálva mentett hatalmasat.

„Természetesen elégedett vagyok. Továbbjutottunk.” – nyilatkozta, majd az őt ért dícséretre így reagált: „Nézzék, hét éve vagyok a Bayernnél. Mindig ugyanaz a dolgom. Néhányan nem skandálják a nevem, de nekem ez nem probléma. Egy munkás, egy harcos vagyok. (…) Mindenki tudja: Szeretem ezt a klubot, van még valami köztünk. Elégedett vagyok itt. A klub nagyon sokat tett értem, én is a klubért. Remélem Happy End lesz a vége. Mindenki tudja, hogy a Bayernnél akarok maradni. (…) Hét éve vagyok itt, mindig van húsz játékosunk és minden évben ugyanaz megy: Rafinha átigazolás előtt áll, Rafinha másik csapathoz igazol. Ezt a média generálja. Szerződésem van itt, mindig nagyon jól dolgoztam. A klub emberei nagyon elégedettek velem. Meg akarják hosszabbítani a szerződésem. Én csak a munkámat végzem. (…) Nem aggódom. Ha az edzőnek szüksége van rám, legyen az Jupp, Pep, Carlo, most újra Jupp, akkor mindig itt leszek, mindig készen fogok állni.”

A Kicker pár napos híre szerint Rafinha két éves szerződést szeretne. Friss infók szerint pedig Ribéry és Robben is szerződéshosszabbítás előtt áll.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top