Átigazolási hírek

Német sajtó: Ribéry és Robben is hosszabbít a Bayernnel!

Hosszú huzavona után kaphatnak új szerződést a tapasztalt játékosok.


Úgy tűnik hamarosan végleges választ kapunk a kerettervezés egyik legfontosabb kérdésére: Robben és Ribéry a következő szezonban is a Bayern játékosai lesznek? A Kicker és a Sport Bild információi szerint igen!

▪ A Kicker csütörtöki számából eredő infókkal indult a délelőtt: Magabiztosan állítják, hogy a 35 éves Ribéry plusz egy évig marad és a 12. szezonját is megkezdi a német Rekorbajnokkal. A lap szerint a francia számára világos és el is fogadta azt a tényt, miszerint a következő szezonban a fiatalabbak, azaz Coman és Gnabry kerülhetnek előtérbe. Állítólag Kínából, Katarból és Törökországból is voltak ajánlatai.

▪ Délután a SPORT BILD folytatta a szerződéshosszabbítási infók közlését: Úgy tudják, hogy a 34 éves hollanddal való további, egy éves együttműködésről is döntés született. Robben korábban arról nyilatkozott, hogy elemezni fogja a beérkező ajánlatokat, illetve fő célja a folyamatos játéklehetőség. Valószínűleg Ribéryhez hasonló feltételekkel kaphat új kontraktust, amelyet ezek szerint el is fogad majd a Münchenben kiválóan érző holland. Keddi sajtótájékoztatóján még úgy nyilatkozott, a hosszabbítás kapcsán nincs új fejlemény.

A Sport Bild szerint a hivatalos bejelentésre két héten belül kerülhet sor. Rummenugge kb akkorra ígérte az új edző megnevezését is a klubnál.

A hirtelen, de nem meglepetésként jött hír két dologra is következetni engedhet:
– Megvan az új edző, aki számít rájuk és áldását adta a hosszabbításukra.
– Nincs új edző, a bizonytalanság miatt újabb egy évig tolják ki a generációváltás fokozatos bevezetését a Bayernnél.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top