Transzferpletykák

AS: Lewandowski nem adja fel

Rummenigge fogadni merne a maradásában, a spanyolok szerint Lewa nem adja fel az álmát.

[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”Az AS cikkje” class=”out”]

[/toggle]
[/toggles]

 

A nemzetközi sajtót is bejárta a spanyol AS csütörtöki beszámolója, miszerint Lewandowski ismét távozási engedélyt kért a Bayerntől. Rummenigge legutóbbi nyilatkozata után, miszerint fogadni merne, hogy Lewa 100%-ig a Bayern játékosa marad – várható volt, hogy a sajtón keresztül jöhet a Real-Zahavi-Lewa térfél újabb nyomásgyakorlása.

A lap szerint Rummenigge pontosan azt nyilatkozta, amit ebben a fázisban mondania kell. Szerintük az eset központi kérdése nem az, hogy a távozni akaró Lewa átigazol-e, hanem az, hogy hogyan, mikor és milyen feltételek mellett vált klubot – ugyanis végül az ő feltétlen kívánsága lesz a döntő, amelynek érdekében a szükséges lépéseket is megteszi majd a lengyel támadó.

Korábbi AS-infók szerint a Real döntéshozói és Zidane is Lewa mellett tette le a voksát, a Bayernnel viszont még nem tárgyaltak, először az érintettnek kell valahogy meggyőznie Uliékat. A bajorok állítólag Lewa új, korábbi megaügyletekért felelős ügynökével, Pini Zahavival nem is akarnak egy asztalhoz ülni, inkább a korábbi képviselőjével, Cezary Kucharsival beszélnének.

A lap szerint a Bayernnél kölcsönben szereplő Real-játékost, James Rodriguezt  is bevonhatnák az üzletbe, kb 50 milliót faraghatna érte a Real. Lewa iránt állítólag a PSG is érdeklődik, ők akár 150 misit is kipengetnének érte, úgyhogy a Realnak jó ajánlatot kell tennie érte, ha komolyan gondolják a leigazolását.  Lewa esetleges utódjaként Cavanit, Moratát és Wernert emlegeti az AS.

Megjegyzés: Továbbra sem érdemes alábecsülni a Reallal jó kapcsolatot ápoló nagyobb spanyol lapokat, amelyeket egyes esetekben eszközként használják fel a nyomásgyakorláshoz, vagy szivárogtatásokhoz. Leon Goretzka döntéséről például épp a kívülálló MARCA számolt be elsőként – valószínűleg a Real vagy a Barca képviselői tájékoztatták őket a dologról. Lewa távozási szándékairól pedig korábban a nagy német lapok is saját infóik szerint számoltak be. 

To be continued…



[pt_view id=”10923d8bq7″]

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top