Bundesliga

Jupp: A szezon egyik legjobb játékát nyújtottuk | Reakciók: SCF 0-4 FCB

A megérdemelt Bayern győzelmet természetesen az ellenfél részéről is elismerték.


Jupp Heynckes: Ha valaki tudja, hogyan szokott játszani otthon a Freiburg, akkor ez a meccs többet jelent egy nagyon jó eredménynél. Ma is egy lenyűgüző mérkőzést játszottunk, méghozzá minden tekintetben. Amikor szükséges volt, nagyon jól presszingeltünk, a játék megnyugtatása érdekében vissza is húzódtunk. Szervezettek voltunk és elsőrangúan futballoztunk. Nagyon elégedett vagyok a csapatommal, a szezon egyik legjobb játékát nyújtottuk. Nagyon elégedett vagyok.


Thomas Müller: Az elején volt két helyzetük, főleg az egyiknél védte nagyszerűen a ziccert Ulle. Ő tartott minket meccsben. Nagyon lelkesek voltunk és koncentrált teljesítmény nyújtottunk, még ha ez Freiburgban soha nem is egyszerű. Ilyen a foci, jól dolgoztunk és összességében megérdemelten győztünk. Friss papa vagyok, tegnap este világra jött az első csikóm. Nagy kő esett le a szívemről, amikor láttam hogy minden rendben. Ez is motiváló hatással volt rám.


Christian Streich: Az első gólig nagyon jók voltunk, de nem elég okosan játszottunk előre, túl sok technikai hibánk akadt. Majd jött egy tipikus gól Müllertől, szerencsétlen, de nagyon ravasz volt. Csalódást keltő gól volt ez, mert nagyon jól bekezdtünk. Ha megszerezzük a vezetést, a felfűtött stadionban újabb erőre kapunk. De ha nem nyújtasz kiemelkedő mérkőzést, akkor ez nem lehetséges.

A pletykákról: Minden héten másik edzőt hoznak szóba Münchenben. A Julian Nagelsmannt, a Thomas Tuchelt, majd a Niko Kovacot. Szinte már sajnáltam volna, ha az én nevem nem merül fel valamikor. Minden amit írtak, nélkülöz minden realitást. Nem voltak megkeresések, nincs megkeresés és nem tudom, hogy honnan jönnek az ilyesmik. Van elég megfelelő ember, aki edző lehet ott. Én Freiburgban vagyok edző, fertig!


Alexander Schwolow: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Nyíltsisakos küzdelem volt, kár, hogy nem értékesítettünk egy helyzetet sem. Pechünk is volt, főleg ahogy bekaptuk az első gólt. Ekkor érzed, hogy minden ellened van, a Bayern viszont jó napot fogott ki. A végéig mindent megtettünk, de a Bayern egyszerűen túl jó volt ma.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top