Átigazolási hírek

Bayern II: Leigazoltuk Paul Willt a Kaiserslauterntől

Július 1-jétől robosztus középpályás bizonyíthat a klub utánpótlásában.


A Bayern München bejelentette, hogy a következő szezontól három évre megszerezte a 19. születésnapját épp a bejelentés napján ünneplő Paul Will játékjogát a Kaiserslauterntől.

Paul Will: „Hálás vagyok az 1. FC Kaiserslauternnek és örülök az FC Bayernnél rám váró új kihívásnak, amellyel a következő fejlődési szintemre léphetek. Egy ilyen nagy klubnál ezt az esélyt kiérdemelni elég nagy motivációt jelent számomra.”

Jochen Sauer, az FC Bayern Campus vezetője: „Paul személyében egy nagyon tehetséges játékost szereztünk. Az U19-es Bundesligában és a kupában bizonyította a párharcokban és a játékfelépítésben való kvalitásait.”

Boris Notzon, az FCK sportigazgatója: Paul Will személyében sajnos egy toptehetséget veszítettünk az utánpótlásunkból. A német labdarúgásban a Bayern Münchennek különleges pozíciója van, sajnos nem volt esélyünk a maradására. Minden jót kívánunk neki.

Az 1999-es születésű középső középpályás csapata kapitányaként 16 idei korosztályos meccsen 4 gólt és ugyanennyi gólpasszt számlál, szerződésének lejártával ingyen lesz az ígéretes tehetségek gyűjtésébe kezdő Rekordbajnok játékosa. Sok sikert neki, talán ő lesz az, akinek épp sikerülhet az áttörés.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top