Hivatalos

Dreesen 2023-ig hosszabbított

Fontos vezetőségi tagját láncolta magához a klub.


Jan-Christian Dreesen, az FC Bayern pénzügyi igazgatója és igazgatótanácsának elnökhelyettese a mai felügyelőbizottsági ülésen újabb öt évvel, 2023-ig hosszabbította meg 2018 közepéig hatályos szerződését a fennállásának 118. születésnapját ünneplő német Rekordbajnokkal.

„Nagyon örülök, hogy Karl-Heinz Rummenigge vezérigazgatónkkal és vezetőségi kollégáimmal, Andreas Junggal és Jörg Wackerrel sportszakmailag és pénzügyileg is további öt évig formálhatjuk az FC Bayern eredményességét. Köszönöm a bizalmat a teljes felügyelőbizottságnak és az elnöknek, Uli Hoenessnek is.” – mondta Dreesen, aki többek az alábbi részlegeken felelős: Pénzügy és ellenőrzés, jegyszolgáltatás, biztonság és létesítménygazdálkodás, informatikai részleg, jog, személyi, szurkolói és fanklubképviselet.

Uli Hoeness: „Örülök, hogy Jan-Christian Dreesen személyében egy kiemelkedő szakembert tudtunk hosszútávon elkötelezni az FC Bayernhez. Az elmúlt öt év sportszakmailag és gazdasági szempontból is nagyon sikeres volt az FC Bayern számára. Ebben Jan-Christian Dreesen is nagyon fontos szerepet játszott.”Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top