Átigazolási hírek

Lewandowski új ügynöke: Real Madrid? Meglátjuk

Egy lengyel lap már egy konkrét összeget is írt, amit a Real ajánlhat a németeknek.


Mint ahogyan azt megírtuk, Robert Lewandowski hosszú évek után megvált képviselőjétől, Cezary Kicharskitól, régebb óta Maik Barthel sem áll már a szolgálatábanA 74 éves Pini Zahavi sztárügynök személyében pedig már az utódja is megvan Lewa ügynökeinek. A ma kirobbant hír után még inkább kezd körvonalazódni az a pletyka, amire korábban már figyelmeztettünk titeket, amire józan ésszel már lehetett következtetni.

„Óriási megtiszteltetés és kiváltság, hogy a világ legjobb csatárának érdekeit képviselhetem.” – erősítette meg az értesüléseket a Neymar és Mbappé nyári rekordátigazolásaiban tevékeny részt vállaló menedzser a lengyel Przeglad Sportowynak. Az ügynökváltás okáról bár konkrét nyilatkozatot nem tettek még a felek, Zahavi szavai egyértelműen tükrözik a csere miértjét: „A világ legjobb klubjai akarják őt. Real Madrid? Meglátjuk. Most a feladatomat kell elvégeznem.”

A lap szerint Robert Lewandowski célja egyértelműen az, amit a sokak által alábecsült MARCA is állított, azaz egy Real Madridhoz való átigazolás, az AS korábban megjelent híre szerint ez a „rögeszméje”. A barátságos, de hatékony tárgyalási stílusáról ismert Zahavit idéző Przeglad szerint Lewa új ügynökének már az első megbeszélése is megvolt a spanyol klubbal, a Blancók állítólag készen állnak 150 millió eurót is áldozni a Bayernnel 2021-ig szerződésben álló sztárcsatárra. A bajorokkal való tárgyalások kemények lesznek, de ha Uliék közel megfelelő pótlást találnának, akkor könnyedén elgondolkozhatnak a klubért sokat megtett játékos kérésének beteljesítésén.

[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”Vicc” class=”out”]

„Kattintásvadász”, „szenzációhajhász”, „lájkvadász, „hülye” oldalként már korábban is lehetséges opciónak tartottuk a „spanyol vicclap” Marca tényként írt fősztoriját, egyes oldalak tudálékos, észt próbálni osztó szóvívói pedig már a hír megjelenésének legelejétől viccként állították be ezt az egészet, illetve próbálják meg nyilvánosan bemocskolni az ez üggyel is kapcsolódó objektív látásmódunkat, és szemtelen módon minket is – hátrébb azokkal az agarakkal.

[/toggle]
[/toggles]



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top