Egyéb

Lengyel sajtó: Lewandowski megvált menedzserétől

Vélhetően a Reallal kapcsolatos pletykákkal lehet összefüggésben a váltás.


UPDATE: MEGVAN LEWA ÚJ ÜGYNÖKE ÉS FELADATA IS

A lengyel Polsat Sport újságírója, Mateusz Borek szerint Lewa tíz év után megválik ügynökétől, a Real Madriddal kapcsolatos  AS és MARCA pletykákban tevékenyen szereplő Cezary Kuckarskytól. A RevierSport szerint másik ügynöke, a németországi ügyekben közbenjáró Maik Barthel már régebb óta nem áll Lewy alkalmazásában.

Borek pár sztárügynökjelöltet is bedobott a kalapba: A Reallal jó kapcsolatot ápoló Mino Raiolát, többek között James és Cristiano Ronaldo ügynökét Jorge Mendest, illetve Pini Zahavit, aki Neymar nyári, 222 milliós rekordátigazolásáért felelt. Egyes hírek szerint Lewa jó barátja, Tomasz Zawislak is jelölt lehet a poszt betöltésére.



Két véglet lehetséges:
▪ Robert vagy megelégelte a Real-pletykákat és ezért vált képviselőt
▪  Vagy a hírbe hozott jelöltek alapján még inkább szorgalmazná a Real-transzfert

Az új ügynök kiléte valamelyik irányba terelheti majd az ügyet. Mint korábban több alkalommal is hangsúlyoztuk, a 2021-ig szóló szerződése ellenére egyáltalán nem lenne meglepő, ha a 30. évéhez közeledő Lewa pályafutása utolsó nagy dobásaként egy új kihívást, nagyobb nemzetközi elismerést, illetve egy a jelenleginél is nagyobb fizetést szeretne kicsikarni, legutóbbi nyilatkozataiban (1 2) sem kötelezte el magát egyértelműen a Bayernhez. A még három évig szóló jelenlegi kontraktusa a müncheniek számára is kedvező lehet egy komoly összeg leakasztásában.

Ezzel a lépéssel Robert szándéka egyelőre még kérdéses, maradunk továbbra is résen.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top