Akadémia

UEFA Youth League: Kiesés a nyolcaddöntőben

A Real Madrid ificsapata Münchenben, emberhátrányban győzte le a Bayernt.


A Bayern U19 elszalasztotta az UEFA Youth League negyeddöntőbe kerülést, Sebastian Hoeness csapata ugyanis 3-2-es vereséget szenvedett hazai pályán az egy félidőn át emberhátrányban játszó Real Madrid fiataljai ellen. 1400 néző látogatott ki a Campusra – többek között Uli Hoeness, Hasan Salihamidzic, Joshua Kimmich és Sandro Wagner is.

Az eseménydús mérkőzésen a Bayern egyszer sem tudta megszerezni a vezetést, az első egyenlítőgól a nyáron érkezett balbekk, Derrick Köhn nevéhez fűződik szabadrúgásból, másodszorra pedig Adrien Fein tudott egy Jeong beadás után egalizálni.

A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy Christian Früchtl az első félidőben büntetőt védett, illetve a Real a második félidőben végig 10 emberrel játszott. Az egyenlítést még sikerült megszereznünk, a madridiak viszont meglőtték a győzelmet jelentő találatot, amelyre már nem volt válasz.

Sebastian Hoeness: „Természetesen nagy a csalódottság! Az emberelőnyben kapott gól nagyon bosszantó, nem szabadott volna bekapnunk. Ettől függetlenül büszke vagyok a csapatra. Nagy harcot vívzunk és jó meccset szállítottunk.”


Bayern: Früchtl – Stanisic (64. Batista Meier), Götze, Mai, Rieg, Köhn (89. Zylla) – Fein, Dorsch, Shabani – Jeong, Wintzheimer

Cserék: Hoffmann, Nitzl, Zaiser, Heiland, Jelisic

Real Madrid: Moha – López, Zabarte, Martín, de la Fuente – Calderón (89. Blanco) – Fernández, Baeza (61. Chust), Rodríguez, César (82. Vacas) – Gómez

Cserék: Altube, Galvan, Gutiérrez, Hernández

Gólok:  0:1 Baeza (6.), 1:1 Köhn (21.), 1:2 López (39.), 2:2 Fein (54.), 2:3 Fernández (74.)


Összefoglaló:



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top