Egyéb

II. Hírblokk: Hummels, Goretzka, Rakitic, Neuer, Anderlecht

Az aktuális témák: 50+1-es szabály, döntéshozatal, BL-esélyek, kiruccanás, büntetés.

Mats Hummels reagált a Bundesliga 50+1-es szabály várható módosításáról: „Őszintén szólva nem tudom mit gondoljak róla. Végsősorban már minden klubot a szponzorok támogatják. Ez egy hitkérdés. Nem hiszem, hogy katasztrófa lenne, ha nyitnának felé, de a szabály eltörlése nélkül nem fog működni.


Leon Goretzka magyarázatot adott arra, miért tartott ennyi ideig a döntése meghozatala: „Elsősorban azért hagytam magamnak nagyon sok időt, hogy 100 százalékosan biztos legyek a döntésemben – márpedig az vagyok. A Bayern ellen játszani mindig különleges, de az én helyzetem kicsit még speciálisabb.”


Ivan Rakitic a Bildnek tett interjújában behatárolta a Bayern BL-esélyeit: „A Bayern mindig jelen van, ismerjük a Bayernt. Számomra a Bayern mindig egy címvárományos. Az új edzővel most új lendületet kaptak, ezért minden jót kívánok azoknak a régi barátaimnak, akik ott vannak még. Talán találkozni is fogunk egymással.


Manuel Neuer nyugodt, melegebb környezetben folytatja rehabilitációját, a Bayern ugyanis az orvosi stábbal leegyeztetve február 18-ig szabadságra küldi őt – hogy konkrétan hova, azt az Abendzeitung kérdésére sem válaszolta meg a klub. A visszatérésén dolgozó játékos talán márciusban már beszállhat a csapatedzésekbe.


Anderlecht. A Bayern elleni mérkőzésre kiszabott magas, 100 eurós jegyárak miatt az UEFA megbüntette a belga csapatot – a büntetés értelmében a brüsszelieknek minden Bayern drukker számára 30 eurót kell visszafizetniük, összesen 27.000 euró értékben. A bajor fanok emlékezetes módon protestáltak a jegyárak ellen, kamu pénzkötegeket dobáltak a pályára. A Bayern egyébként 30 eurót vállalt a támogatóik jegyárából, így a szurkolóknak végülis 40 euróba kerültek a jegyek.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top