Sajtótájékoztatók

Lewandowski: Célom, hogy legalább 30 gólt szerezzek

Robert pár kérdés erejéig vett részt a Bayern csütörtöki sajtótájékoztatóján.


A Reallal kapcsolatos pletykákról: Minden évben visszatérnek ezek a spekulációk, de engem nem érdekelnek. Nem kell semmit mondanom róla vagy kommentálnom. Fogalmam sincs, nem hallottam róla, hogy az ügynököm egy másik csapattal beszélt volna. Azt hiszem, hogy ez is pletyka.

Jupp Heynckes jövőjéről: Gyakran beszélek vele, mindig tud segíteni nekem. Jupp bizonyította, mire képes a csapattal, nagyon jó munkát végez. Nagyon jó játékos volt, most egy szuper edző, és örülök, hogy dolgozhatok vele. A jövője csak rajta múlik. Tudja, hogy eddig még nem sikerült megtalálni az utódját. De ez az ő döntése lesz, neki kell tudnia, mit akar, ez az ő döntése. Nem szeretnék nyomást helyezni rá.

Az egyéni motivációjáról: A csapat számomra az első, mindannyian meg akarjuk nyerni az összes lehetséges címet. De természetesen gólkirály szeretnék lenni. Jó pozícióban vagyok ebben a versenyben – tudom, hogy ez fontossággal bír számomra. Célom, hogy a szezon végén legalább 30 gólom legyen. Három évig Aubameyanggal küzdöttem, ő elment, ezzel oda a párharc iránti motiváció. Most már nem mással harcolok, hanem magammal. Ha jobb játékos akarsz lenni, célokra van szükséged. A célom, hogy a góljaim száma hármassal kezdődjön. De a legfontosabb, hogy jól játsszak.

A ligában való tetemes előnyről: Az elmúlt két évben problémát jelentett, hogy korán lettünk bajnokok. A Bajnokok Ligájában való figyelem fenntartása nehézzé vált. Most tudjuk mi vár ránk. Minden mérkőzésen 100 százalékot kell nyújtanunk, nem pedig 80-at vagy 90-et.

A BL-esélyről: Már tavaly is komoly favoritnak könyveltek el minket, de már egy meccs is dönthet bármiről. Egyáltalán nem akarok az esélyekről beszélni, a futballban soha nem lehet tudni. Fontos, hogy először a Besiktast kell megvernünk. Ha továbbmegyünk, beszélhetünk a továbbiakról. De a Bajnokok Ligájában csak topcsapatok szerepelnek.

A csatáralternatíváról: Ez egy új szituáció, de nem lesz vele nagy problémám. Ha az edző úgy látja, hogy szünetre van szükségem, szünetelni fogok. Így a következő mérkőzéseken jobb teljesítményre lehetek képes.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top