Átigazolási hírek

Marca: Lewandowski álma a Real Madrid

Újra terítéken a Lewa-Real pletyka.


A Real Madrid ügyeiben legmértékadóbb spanyol lap legfrissebb híre szerint Robert Lewandowski nyártól a Blancóknál szeretné folytatni pályafutását. Ez a korábbi, 2017 szeptemberi AS hírrel cseng össze, Guillem Balague akkor azt írta, Lewa rögeszméje, hogy 2018 nyarán a Real játékosává váljon.

A Marca azt is írja, hogy a Real képviselői és Lewa ügynöke, Cezary Kucharski több alkalommal is konzultált egymással, utóbbi egy utolsó, nagyvolumenű szerződést forszírozna a 30. évéhez közeledő kliense számára. Lewa állítólag úgy véli, eljött az idő a lépésre és az új kalandra, ha ez valóban így van és kifejezetten kéri szerződésének felmondását, valószínűleg a Bayern sem fog elzárkózni az ajánlatkéréstől.

Lewandowskit 2021-ig köti szerződés a bajorokhoz, 15 milliós fizetésével ő a csapat legjobban kereső játékosa. Korábban nyíltan kritizálta, hívta fel a vezetők figyelmét az általa helyesnek vélt átigazolási politikára, szerinte a Bayernnek kreatívabbnak és az eddiginél is bőkezűbbnek kell lennie, hogy világklasszisokat csábítson Münchenbe.

A Marca címlapja.

Esélylatolgatás:

A Real a bajnokságban csak a negyedik, a spanyol kupából kiesett, a PSG ellen is reális esélyük van a kizúgásra – nyáron vélhetően – főleg a támadóharmadban – komoly beruházásokon esnek át. A korábbi pletykatéma Timo Werner mellett komoly jelölt lehet számukra Robert Lewandowski is, aki a gólokat halmozva sem jut igazán nagy nemzetközi elismeréshez: 2017-ben 53 gólt szerzett tétmeccseken, az Aranylabda szavazáson ezzel csak a 9. helyet tudta elérni. Nyílt titok, hogy a lengyel célja az Aranylabda elhódítása, ezt a Realban jobb eséllyel tudná megvalósítani. Ezenkívül a Bayernnel szinte már minden kihívást teljesített, egy esetleges BL-győzelem esetén még nagyobb sansz lehet a távozására. Ha Lewa álma tényleg a Real, a Bayern is készen állhat egy komoly ajánlat fogadására. Míg a felek nem cáfolják az értesüléseket, az elkövetkezendő hónapok komoly pletykatémájává válhat a Lewa-Real házasság.




Kapcsolódó cikk 2017 szeptemberéből

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top