Német Kupa

Heynckes: Szilárd csapatteljesítmény volt, a Paderborn nagyon jó csapat | Reakciók: SCPFCB

A Bayern magabiztos, 6-0-ás győzelmet aratott a harmadosztály éllovasával, a Paderbornnal szemben.

Jupp Heynckes: Természetesen elégedettek vagyunk. Gyenge talajviszonyok fogadtak minket, de nagyon jól kombináltunk és csodálagos gólokat szereztünk. Ez egy szilárd csapatteljesítmény volt a részünkről, fontos, hogy nagyon motiváltan mentünk a mérkőzésbe. A Paderborn egy nagyon jó csapat, másodoszály-szintűek.

A kezdőben történt hét változásról: Már a Mainz elleni meccs előtt világos volt számomra, hogy nagyjából ebben a felállásban fogunk játszani. Tudtam, hogy a Paderborn három másodosztályú csapatot ejtett ki, ezért semmit nem akartam kockáztatni.

Thomas Müllerről: Combizomzúzódása van, remélem, hogy szombaton újra velünk lehet. Thomas egy egészen fontos játékosunk. Ő nem csak kapitány, hanem vezérjátékos is, újra jó formának örvend. Korlátzott volt a mozgása, ezért jobb volt cserélni.


Joshua Kimmich: Óriási dícséret illeti a Paderbornt, brutálisan bátran játszottak. Főleg ezen a pályán, megpróbáltak futballozni. Nehéz volt a földön tartani a labdát. Játék szempontjából azt hiszem mindkét csapat nagyon jól teljesített.


A statisztika is bizonyítja, büszke lehet magára a hazai csapat. A Bayern jelszava kedd este a hatékonyság volt.


Steffen Baumgart: Sok jó támadásunk volt, de ez nem bizonyult elegendőnek. A Bayern hidegvérűen használta ki az általunk hagyott lehetőségeket, lenyűgöző milyen következetességgel csinálták a dolgukat. Próbálkoztunk, de az ellenfél egyszerűen túl nagy volt számunkra, ezt el kell fogadnunk. Hátul nem véthetünk ilyen hibákat. A 0-6-tal nem lehetünk elégedettek, ez túl magas és világos vereség. De az ilyen meccsekből tudunk tanulni.


Christian Strohdiek: Az eredmény miatt kissé szomorú vagyok. Terveztünk, egész héten azon dolgoztunk, hogy a Bayern ellen is megmutatjuk magunkat, azt hiszem ez egész jól sikerült is. Egy-két gólt egyértelműen megérdemeltünk volna ma. A Bayern egyéni kvalitásai olyan magasok, hogy a játékfelépítés során vétett hibákat hidegvérűen használják ki.


Sebastian Schonlau: A 0-6 természetesen túl magas, néggyel számoltunk. A Bayern túlereje ellenére meg akartunk mutatni a tudásunkat. Nem véletlenül állunk a harmadosztály élén, itt is tovább akartunk menni. Hogy a Bayern ilyen jó, az ellen nincs mit tenni.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top