Bundesliga

Jupp: Összességében elégedett vagyok | Reakciók: FCBTSG

A Bayern színeiben 150. Bundesliga meccsét megnyerő Jupp a szurkolókat és a Bayern középhátvédjeit is kiemelte.


Jupp Heynckes: Nem úgy kezdtük a meccset, ahogy azt megszokhattuk, de az ellenfél is nagyon jól bekezdett. Nagyon korán kerültünk hátrányba egy nagyon jól szervezett csapat ellen, amely kihasználta az ellenfél által hagyott szabad területeket. Túl kevés lecsorgó labdát szereztünk, ezáltal a Hoffenheim ki tudta használni a támadójátékukban lévő potenciált. Jó, hogy 2-2-vel mentünk a félidőre. Bár egy olyan edző vagyok, aki legszívesebben kapott gól nélkül tud le egy meccset, összeségében elégedett vagyok. A mai egy erős ellenfél volt, ezért elégedettnek kell lennünk. (..) Ami figyelemreméltó volt számomra, az az, hogy a közönségünk 0-2-es hátrányban is tüzelt minket és hitt bennünk. Ez nem magától értetődő dolog, mert az ember itt az Allianz Arénában el van kényeztetve. (…) Ma mindkét belsővédőnk lenyűgöző védelmi munkát végzett, a baloldalunk nagyon erős volt, csakúgy mint Arturo küzdőszellemben.


Jerome Boateng: Az első 20 percben bealudtunk, nem tudtunk lecsorgó labdát szerezni. Ezután remekül válaszoltunk és agresszívabbak lettünk. Végül megérdemelt győzelmet arattunk.


Sandro Wagner: Az első Bayernben szerzett gólom természetesen sokat jelent számomra. München az otthonom. Nagyszerű, hogy most én magam is betalálhattam. A Hoffenheim egy jó játékosokból és egy jó edzőből álló nagyszerű csapat. Jók voltak és térdre kényszerítettek minket, ez a Hoffenheimben lévő kvalitások mellett szól. De a mi kvalitásainkról is árulkodik, ha ilyen gyorsan fordítjuk meg a meccset.


Julian Nagelsmann: Nagyon tisztességesen játszottunk az első félidőben, majd a Bayern nyomása akkorára nőtt, hogy nem tudtuk tartani a 2-0-át. Túl kevés olyan szituációnk volt, amelyben érvényesülni tudtunk. Az ellenfél győzelme végül rendben van, még még ha egy góllal talán többet is kaptunk.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top